BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Sunday, 22 July 2012

Fakta Cinta ♥

Fakta cinta  

1- Lelaki dikatakan lebih mudah untuk terpengaruh dengan hubungan cinta di INTERNET. Jadi tidak hairanlah sekiranya mereka senang dengan pelawaan gadis untuk bersembang dimana-mana laman sosial. 

2- Tidak hanya lelaki, gadis juga sebenarnya terdorong untuk memiliki lebih dari seorang kekasih 

3- Seorang lelaki boleh jatuh cinta dengan gadis yang baru ditemuinya hanya dalam masa tiga minit. 

4- Lelaki memang tidak gemar mengingati tarikh penting dalam hidup mereka, termasuk hari jadi yag tersayang. Jadi gadis jangan mudah sentap ok. Lelaki memang begitu. 

5- Kadang-kadang pasangan kamu menipu atau berbohong kerana mahu menutup kesilapan yang pernah dilakukannya 


6-Orang yang mencintai kamu tidak pernah mampu memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu. Yang dia tahu di hati dan matanya    hanya ada kamu satu-satunya.    

 7-Walaupun kamu sudah memiliki teman istimewa atau kekasih, dia tidak peduli! Baginya yang penting kamu bahagia dan kamu tetap     menjadi impiannya. 

  8- Orang yang begitu mencintaimu, tidak pernah memaksa kamu memberinya sebab dan alasan, walaupun hatinya meronta ingin      mengetahui, kerana dia tidak mahu kamu terbeban dengan karenahnya. saat kau pinta dia berlalu,dia pergi tanpa menyalahkan kamu,      kerana dia benar-benar mengerti apa itu cinta.  

 9-Kalau kamu melihat handphone-nya maka nama kamu akan menghiasi sebahagian besar INBOX-nya. Dia masih menyimpan SMS-SMS      dari kamu walaupun ia kamu kirim berbulan-bulan atau bertahun-tahun yang lalu. Dia juga menyimpan surat-surat kamu di tempat khas      dan segala pemberian kamu menjadi benda-benda berharga buatnya.  

10-Orang yang mencintai kamu sering melakukan hal-hal yang SENGAL seperti menelefon kamu 100 kali dalam masa sehari. Atau      mengejutkan kamu di tengah malam dengan mengirim SMS. Sebenarnya ketika itu dia sedang memikirkan kamu.


p/s : ini kenyataan yeahh ! tolong baca betul-II dan hayati yeahh .. sekiann terimaa kasihh :D

<wanie gendut>

Monday, 16 July 2012

Love Him :'/


Haii,amacam Hari nie? sihat ?saya di sini sihat :)

LOVE HIM- nahh ,aku rindu dia , Dia boyfie pertama dekad ipoh nie .Seriulahh kann, sampai sekarang aku sayang dia . Dia pandai ambil hati ,bagi aku gelak . Dia yang terbaikk lah dalam banyak-II EX aku :) first date dekat Jaya Jusco. hee tak boleh lupa kenang tuu.





Tu diaaa :) hee aku suka gambar niee :) aku tinggalkan dia sebab satu lelaki, Pftt ,itu tak penting dah bagi aku . yang aku harap aku dapat balik dia.Tapi tak apa lah kalau tak dapat dia balik , tak ada rezekiii ,,hewheww (Y) badaway , aku rinduu gila2 dengan diaa . sayang kau busyuk! baii :D

#thanks sebab singgah blog, saja nak update blog, bosannn .baiii . selamat malam :*



                                                      -budakpendekmenaipblog-

Friday, 13 July 2012

love is offensive

Hai korang ... korang sihat tak ? hee nie nak cerita
 pasal LOVE IS OFFENSIVE . 


korang mesti pernah disakiti kann .."" cewah ayat sastera ! :D

1-

fakta hati

hati wanita yang secara semula jadinya lembut,
 boleh menjadi keras sekeras-kerasnya disebabkan
 oleh beberapa perkara.dan ianya boleh dilembutkan
 kembali jika kena pada gaya dan orang yang 
cuba melembutkannya.namun, hati itu boleh menjadi keras kembali.
malah lebih keras dari sebelumnya, jika ia disakiti atas sebab yang sama
dan oleh orang yang telah melembutkannya sebelum ini.dan kemungkinan
 untuk ianya lembut kembali, mungkin AMAT SUKAR.

sekarang aku couple dengan satu budak nie , haissh first kenal aku
cerita pasal ex mainkan perasaan aku .Dia tolong bagi semangat dekad 
aku , cuba pujuk aku. OKayhh , tapi bilah dah couple . dia buad aku
 macamnie .ceh single "konon". tak ape lahh wey . aku sedar lah
aku sapa .Awek nak cun saja ,tapi ingat wey semua manusia nie tak
sempurna .aku tinggal kan dorang tuk hang , tapi silap hang kata
 hang dah serius sengan aku , tapi hang tak tunaikan . sedih gila kot ,
kau cakap kau paham perasaan aku , aku rasa Azim terbaik tahu !
tapi aku tak rasa sayang dekat dia ,sayang adaa . tapi sebagai 
kawan rapat . tuhh je . Ramai kata hang bertuah dapat aku sebab aku
setia . bila aku dah nak setia dengan hang , hang buat aku macam nie .
 tak apee wey aku mampu bersabar :') kenapa sekarang 
korang suka mainkan perasaan orang yang sayang korang hah ?!
SERONOK ?hmm , cuba aku buad dekat korang ! baru korang tahu
betapa sakitnya hati korang bila dihakiti , HAHAHA ! fucker hang
kalau hang cakap hang sayang aku ! Kawan akukata dia lebih suka 
couple dengan orang yang 
baru habis sekolah atau dah habis sekolah , diorang paham perasaan
,setia . Hmm , bagi aku lelaki 
semua sama , ayat maNIS , buatnya macam tahi :(

**thank you for reading.I feel sad when you do this to me! ohshit ! kbye :'(
 kalau english broken , SORRY :'/**

                                                  """    PENDEK GENDUT  """

Tuesday, 3 July 2012

thank's baby :)

Haii everyone ! nie nak cerita pasal kek! yummy , sedappp kann ?!





Tuuuu diaaaaa ,Kek nie kawan aku yang bagi , nak tahu ceritaaa tak? hee , nie nak cerita.

Masa toe pukul 12:30 ptg . bas sekolah aku datang , dorang dahh kelam kabut sebut namaa aku .(wey , atien dtg2) haha , sekali aku tak adaaa , siann dorg , dorang kataa , tapaa nanti bas atien dtg balik . Pukul 2 tepat ! (bas atien dtgg ! cepat2 !) sekali kawan aku eyka jeh yang turun , dorang cakap , (alaaaa , atien tak datang , kek nie macam mna ?!) dorang nangiss kowdd ,, maaf yaw !eheee , tup-2 aku datang dengan mama aku , masa tengah salam mama aku tuu , aku tengok dorang bukaN main lagi melompat2 dalam ke'gembiraan,HAHAHA , lepass jee aku turun dari keretaa , Kyraa datang-2 teruss salat krim kek dekad muka aku , cehh kurang adapp !  semuaa serbu aku salat kek dekad aku , Ya Allah seronok nyaa dapat kawan yg penyanyang mcam korg ! Bendaa befday aku hari sabtu , dorang buat sebelum hari sabtu , iaitu hari jumaat ! hee seronok ! Masa tahun lepas dorang baling tepung ! msa balik sekolah . sampai te'TELAN TEPUNG TAHU ! Kyraa jugak punca nyaa ! tapaa , tak kesah :) korangg adoo , mesti s'setengah adaa kann ? tengok toee , Wanie heree nama FB aku :) yaaww  nie kek Amy yg tolong beli kann , cantekk beb , BOBOBOI kau bagi , tak minat lahh , tapaa janji nice , terima kasihh kawan , aku ingat samPAi mati :))

P/S : Benda nie dah lama terjadi , pada hari 11 may 2012 , befday aku 12 may :) hari yang paling aku tak boleh lupaa 13 may 2012 hadiah dari ex kesayangn aku , 1 tahun3 bulan tiba2 mintak break , syokk gilaaa lahh ! (tak adaa kena mengena pums kann ) hee , peace yaw (Y) THANKS FOR READING :) MAAF POST LAMBAT :D


THANKS TO FWENS : AMY , FIZA , ELLY , MIMIE , TEHA ,KYRA , YATIE , BALQIS , EYKA ,PUTRI  , yg lain2 aku tak ingat ! sorry

Tuesday, 19 June 2012

Maaf Kann Akuu

Hai semuaa :) Akuu Harapp Kau bacaa. To: (AZIM) 

Azimm , atienn nak mintak maaf okayh , bukann sajaa nak buat azim macamm toe , Tak adaa niat pun :|  Atien mintak maaf sangat2 . Kalau kitaa adaa jodoh , kitaa ............ okayh ? hee sorry korang , kalau pandai , tekaa lahh okayh ?! :)  Buad masaa sekarang niee , Atien tak pilih sapa2 lagi , Senang ceritaa . duaa2 rasaa nak putus , pening kepalaa di buat nya. Now , kalau Azim still nak dekad atien , berdoaa lahh okayh? :)  kalau kitaa adaa jodoh . Mybee kannn ! janagnn risauu lahh , kalau kau tunggu aku , aku tunggu kauu :) okayhh lahh , aku mintak maaf secare terbuka , bukan apee , aku tak rasaa tenang lahh . Err , byee :/

Terima kasih keranaa membacaa .Azimm , maaf kann atien :)

                                                          ^^v Waniee.

Thursday, 7 June 2012

The most stupid sentence I ever heard

Hai , korang nak tahu "ayat yang paling bodoh pernah aku dengar" .Orang kataa aku dah barai. ERR , kelakar pun adaa bilaa dengar kan . Suka fitnah orang, Ape korang dapat huh bilaa buad ceritaa/ burukkan nama orang .... Taw tak dosa . adoh  Jahat-2aku pun tak lah nak jatuh kan Maruah orang . Aku paham lah apa Riaksi dorang . Malu/ geram. Cuba pikir-2 balik .Korang kataa orang nie dah barai lah , bohsia lah , cuba korang kenaa macam mana korang buad dekad  orang . Mesti sakit hatikan ?! Haa , kalau orang macam tuh , namanya mintak kaki! kutuk orang boleh , tapi bila kutuk diaa , melenting bagai .Em, Nie adaa satu masusia yang paling kurang hajar pernah aku dengar .Namaa tak perlulah tahu yee .Dia sekolah AGAMA ,tapi perangai nauzubillah !-_____- .



Dia kata dekad kawan akuu , [wey zurien ,atien dah barai kan] woooo! gempak kataa aku dah barai! membe aku zurien tuh sampai kene gantung sekolah gaduh pasal diaa .Dia yang buad cerita/cari pasal .pergi report dekat cikgu.Buruknyaa peranagi. :-) .Tuhpun aku baru tahu ,diaa balik Ipoh , report dekad aku pasal budak tuh , Takboleh buat ape lah ,aku tak tahu rumah dia dekad mana, Tapiaku kenal lah diaa, diaa sama kelas dengan aku masa darjah 6. Punyaa lahh kawan dulu, Huhh,Kawan tikam belakang ,Macam tuh lah?! 


P/s: kalau korang tereasa pada ayat dekad atas tuh ,mintak maaf ye . untung pengajaran tok korang .kbye,.thanks sebab singgah dekad blog aku . bhaii                                                                   


                                     <Wanie budak kidal>

Tuesday, 5 June 2012

looking for love▲

HAI pembacaa :) sekarang aku happy giloo couple dengan sorang mamat sweet nie , Haha . comelllhaa dia masa firts time jumpa. Hee~~ Namaa diaa Azim , Dahh lamaa kenal . seriously Akuu sayang lagi diaa daripada Amer tuh ,Walaupun couple dengan dia dah setahun lebih kan. Aku sayang lagi azimm . Diaa pandai amek hati akuu ..HEE :D .Tapii , aku takut nak setiaa :( Korang mesti nak tahu kann ?! mestilahh -..- wee ~ /Emm , disebabkan  lelaki yang aku harap-2kann , diaa dah hampakan perasaan aku , permainkan perasaan aku, ituu lhaa aku takut nak setiaa,Takut kenaa lagi.\ Tapi sekarang .Aku harapp-2 Azimm nie baik orangnya :) Kembang lahh tuh orang pujii diaa baik(azim) . Uuuu ... first date dekad J.j .Kitaa orang susahh jumpa . rumahh jauh-2 :( tak apaa.Akuu bukan kesah pun .Janji , masej/call kan ?! 



Hee _ Comel tak diaa ? Tak comel ? Pedulii apaa aku kau nak cakap apaa >.< hee~ kidding :*
Hahaha , kelakar lah tengok gambar nie. Yelah , firts timee kowd HANG pakai tudung ...uuuuu ~~ :)
27.may.2012 11:35p.m ... sukaa tarikh niee :P
Haha "" tak tahann tengok mukaa akuu *Takk bole belah* Now , aku bahagiaa gilOoo-2 dengan diaa , Pandai pujuk :) ..err  ade bayak lagi pasal diaa.Malas nak ceritaa semuaanya . privet LOL :)
kayh , nytee . Take caree :) terimaa kasih sebab bacaa bloog aku yang tak Lawoo niee :)


                                                                     <WANIE>

Tuesday, 29 May 2012

Aaaweesomee

Hello Semua :)

Pada Harii nie akuu happy sangat-2. Yelhaa , Dia lhaa EX akuu yang firtstime aku couple dengan dia. Start aku duduk ipoh ,start tuh lah aku couple dengan diaa , tapi masa tuh kami couple tak lama. 6 bulan sajaa ... lepas tuh aku couple denagn Fikry ,dan yang ke-3 Amer . Wahh , yang niee paling aku tak sangkaa .. Aku couple balik dengan diaa balik  -Azim-  diaa tuh lah bf yang pertama aku couple dekad Ipoh nie .. Lamaa aku tunggu diaa , Akhirrnyaa Tercapaii jugakk , nak taw kenapa akuu sukaa couple dengan diaa ?

 --sebab diaa tuh sweet ,paham perasaan aku-- (tak macam lelaki lain)

seronok couple dengan diaa ...comell jeh diaa tuh :) Masa first time aku couple dengan diaa, cadang nakk jumpeaa diaa, tapii takk jadii. Adaa halangan time tuh  ,aku pun tak ingat kenapaa. :p hee~  Okay2, padaa 30.mei.2012 niee , akuu dahh comferm dahh jumpeaa diaa .. EHeee ~ teringinn nakk tengokk diaa :) Harap-2 kamii kekal okay :) aminn ~ okayylahh . nanti kitaa masuk gambar kitaa yaww dengan diaa :)

nytee:) terimaa kasihh keranaa membacaaa :) mogaa korang semuaa sukaa :)

                                                          <Wanie>

Tuesday, 15 May 2012

sumpahh konon !

heyloo :)

Err , niee adaa cerita seronokk sangat ! oihh , amer2 . kesiann kauu kann , nakk libangg takk jadihh meyyhh .. ototot , kesiannn .. Kauu engadd dakk , kauu siapp bbedd jarii lagii kataa . kitaa jangan CURANG sampaii bilaa2 . engadd ? compemm dakk punyaa kann ! Akuu savee lhaa doee kauu janjii macam2 dekadd akuu ... akuu simpann sekarang niee .. bhaha , kalau kauu nak kataa aku gilaa . kataa lhaa. kauu yang buad aku macam niee , tapii akuu takkann gilaa sebab kauu lhaa siakk ! jantann macam kau niee . tikamm jehh . matiii sudah !!

Ya allah , harap2 amerr kenaa lebihh terokk lagii apaa yang diaa pernahh buadd dekadd akuu ,AMINNN !!  
Orang yangg macamm kauu niee patutt kenaa balasann .. betoll dak ? harap2 doaa akuu termakbull ..:)
Nakk kataa aku kejam ? soo , go dieee lhaa ! memangg akuu kejamm ..

Kauu bagi Alasann dekadd aku , kauu kataa """abang aku pergi serang kauu lhaa , kataa akuu layann jantann lhaa , kataa kauu takk tahann maki hamunn akuu lhaa .. blaaablaaablaa ~~ """ kelamm lhaa kauu .. niee akuu jawabb semuaa soalan kau .

1:yang pasal abang akuu tuh memang tak betoll , sukaa hatii kauu jehh gunaa namaa abang akuu .
2:akuu layann jantan , yeaa akuu layann , sebab akuu taknakk dorangg kataa akuu sombongg , habiss kauu . layann perempuann tuhh apaa ? ada scandlee lagii yeaa ! . sembang bukann main
3:akuu maki hamunn kauu sebab akuu tak nakk kauu pijakk kepalaa akuu wey ! sebab sebelom niee kauu pernahh curangg dengann akuu sebelumm niee .. heyy kauu niee , bilaa akuu mintaakk breakk tak nakk

hah , yangg lagii satoo , kauu kataa kauu tak tahann aku cakap ""BREAK" nakk taww kenapaa .
 *sajaa nakk testt kauu lhaa wey*

okayy lhaa , bosann ceritaa pasall kauu niee sebenarrnyaa .. TERIMAA KASIHH

                                                       <wanie>

Monday, 14 May 2012

aku sayang hang wey :'(

Hai pembaca :/ Harii niee adaa ceritaa sedihh lhaa maww ceritaa .. pasall waniee samaa ex waniee . kitaa baruu jehh break :'(

Masaa tuhh pukul 12 tengah malam . start pda pukul tuhh . Hati jadi waniee . 12mei2012. Ex waniee buad call me backk . First diaa Ucap befday towk waniee . wahh ~ timaa tuhh waniee happy gilaa .. Diaa kataa , nanti harii selasaa . jumpeaa taw . adaa bendaa nakk cakapp . Waniee paksaa diaa . [baiikk cakapp !!] . 

Diaa ceritaa- abang beby adaaa jumpeaa biy , bagii amarann . abg beby cakap kawan pums jangan , diaa kataa sebab biy exam beby gagal..nd lain2.lala..

whattdaahell . masaa tuhh waniee menangiss samapii pukul 1 pagii . mentang2 lhaa dapat free call kan .Emm , Waniee rasaa lainn macam , sekali waniee suruhh membaa waniee HACK semuaa FB Amer [ex wanie].  woww ! ceritaa gempakk nieh !

Diaa couplee dengan ex membaa wanie , yiyin ; diaa tuhh orang cina . ahakss , beriaa jehh kataa tunggu aku bagai ! tapii rupa2nyaa adaa scandlee! butohh luu jantan ! Thann bilaa dahh kantoii .. Waniee call diaa , diaa tak angkad  . waniee pimjam fixie membaa waniee , pee carii tempat amer selalu lepak . Masaa tuhh waniee adaa fowed masej amer .BIY JANJI BIY TAKAN CURANG SAMPAI BILA2 . puihhh hakktuihh ! . janjii kosongg lhaa diaa tuhh , kakii kencingg !! . diaa kataa apa , diaa tak berani janji . Lalalala ` aku fowed , bkn sowh kau janjii lhaa siakk ! 

Bilaa jumpeaa depan2 , waniee suwhh diaa jujurr 
.wanie:biyy cubaa jujurr , beby tak marahh
amer:yeaa , orang adaa scandle. kenapaa .

wah , timee tuhh waniee nagisss bagaii nak rakk ! waniee cakpp

kenapaa biy buadd mcm nie , beby sayang biyy ndd lalalalala .. sikidd jehh bolee bagiii taww . diaa diamm jehh .diaa bagii alasann , diaa kataa waniee nyy layang lelaki lhaa apaa lhaa . adaa mamat ajak buadd tuhh waniee ktaa jum lhaa . waniee beraanii sumpahh dekadd Allah nd korang yang waniee takk pernahh cakap macam tuhh , dann waniee takk pernahh tergedik2 dengan jantan lainn masaa waniee couple dengan amerr dulu . Diaaa bacaa macam hinduu , mainn cakap jehh ... Tapaa lhaa biyy , uwgg taww lhaa kann biyy nakk sangat dekadd cinaa tuhh kann . amek2 , akuu nak tengokk sejauhh mnaa kauu kekal lamaa dengann diaa .. Membaaa kauu kataa diaa lagi terukk layan lakii . terokk darii aku .. 

Tadaa masalahh , akuu bagii perluangg dekad kauu . Don't worry dearr .. i love youu bebybhoo ,.:'(..ayt tuhh , diaa bagi dekad pompann tuhh.. siakk kauu , sukaa hatii jehh bagii ayt bebybhoo tuhh dkadd cinaa tuhh kann ! err . ayat akuu lha woi ! Aku yang start gunaa ayt tuhh towk kauu ! Diaa kataa diaa takk tahann dengan maki hamunn waniee , sapaa takk marahh kann , diaa bagii bendaa yangg kitaa tak sukaa .. lagii satuu , waniee tak nak bagii ex waniee tuhh PIJAK kepalaa ! niee baruu kasii peluang sikid nakk gedik2 dengan diaa , diaa dahh pijak kepalaa , 

Ramaii orang kataa biyy bodohh ! sebab biyy breakk dengann beby semataa2 dengann pompann tuhh , asal . maw barangg diaa paa ? alolooo , tiannn kauu eah . kauu sanggup dajall membaa aku ,semata2 nakk couplee dgnn pompann tuhh . sikidd tak amekk taww lorhh ! kalau 1 bulann aku couplee dgnn kauu tapaa lhaa nakk break keaa apaa , niee kau breakk timee 13-05-2012 . cukup 1 tahunn 3 bulann aku couple dgnn kau , kauu memang bodoh . kauu ktaa aku layann jantann , habiss kauu buadd FB banyak2 tuhh towk peaa , siapp gunaa picc lainn lagii , nakk cover darii akuu , membaa aku hack kauu , betinaa jehh banyakk dekadd dlm masej kauu . eaihh .. cakapp orangg jehh lebehh , kauu tuhh yangg lebehh .. bialaa aku ktaa abg akuu nakk ckp dgnn kauu , aku call kauu Off call , sall , goyang ?!! ERR . kalauu bendaa betoll tapaa , aku ayt abg akuu ta pyhh serangg kauu , kalau salahh , akuu pee ekodd abang akuu pee belasahh kauu cukup2 , buadd ceritaa jeh taw . :/

#banyak lagii ceritaa nyaa , kalau nakk lebeh lanjutt , jumpeaa waniee .sekiann Terimaa kasih . Mohd amer rusyaidi . read !! sooo BEWARE ! 

                                                             <wanie>

Monday, 7 May 2012

2jam25minit Di Sekolah :'(

Hai semua ? :) nahhh , nie nak cerita kenapa tajuk tuh (2jam25minit di sekolah) 
Niee pasall senggugutlhaa nie ! Arghh .... bilaa dahh sampai sekolah lhaa kau sakit perut ! -.-'
start sakit perut tuuhh dalam bas lagi . dahh nak sampai dahh . aku dahh syak dahh . dekad sekolah nanti mesti sakit . Now , betul2 sakit! 
Lepass turun dari bas , membe aku semuaa pelik tegok mukaa aku . pucatt jeh drang kate . Lepas aku turun dalam bas , nak beli gula-2 lhaa konon nyaa . nak makan dalam kelas time belajar nanti . HAHAH .budak baik kan ? :) Masa pertama belajar , tima Kemahiran Hidup . cikgu belah perempuan tak datang .So , kitaa org masuk kelas budak lelaki . Kami budak perempuan tak belajar . so, enjoy lhaa kan . Tapi aku tak enjoyy pumss . sakit perut sangat yg teramat sakit!!

Dahh tak tahan sangat , aku ajak membe aku . pergi bawah telefone mak aku . Mak aku kata sama ada mak aku ambil atau abang aku ambil . Aku on fone, sebab mak aku suruh on . nanti senang nak call . bila abang aku dah sampai dekad pejabat .Kerani bodoh tuh pulak suruh aku dengan kawan aku cari guru bertugas .Benda diaa boleh buad sendiri . bilaa dahh penat cari cikgu . sampai2 jehh pejabat cikgu lain pulak yg tulis kan borong . Bodohh gilaa kerani tuhh . Saja cari pasal ape . :/ err , bilaa dahh nak balik tuhh . abang aku pulak jadi gilaa . bawak moto macam orang gilaa , celah sana, celahh sinii ... dahh lhaa sakit perutt ... mengongg miaa abg! :) Nasib baikk lhaa aku bawak fone . emm , pengalaman yang paling aku benci :'( Waaa ~ okegg lhaa , aku nak tidurr , penatt :(


TERIMA KASIH  :)


                                                                      (: Waniee:)

Monday, 30 April 2012

superman





okayy , nice ! wahh , kesian sedara aku . bayak kali aku suruh die tangkap gambar betol2 ... sorrylhaa sebab menyusah kan kau , (shahrul) .aha peace (Y)
Okay , sekarang memang aku tak paham . superman niekan dah lama . tiba2 jehh boleh fames balik ! aha , itu tak penting . janji Ia menawan . gambar superman tuh aku yang lukis . ehe , menjadi pulak :)
kalau tak suka , hee ~ takapa :))


okay , terima kasih membaca blog saia :))
                            
                           love-waniee :))

Thursday, 19 April 2012

Si pendek kurang perhatian

Hai si pembaca, 


-Start boyfie Wanie kerja ,Wanie kurang perhatian dari die . Yelhaa ,balik-2 kerja mestilhaa penat . Dah penat mestilhaa tidur .So, bile balik kerja jeh Wanie kene tunggu die start masej Wanie . Macam harituh , wanie kene marah..(Kesian aku, aku tak taw ape-2.Tiba-2kena marah ..._). Err, so! Sekarang  die sebok dengan kerja die..kalau jumpea pums diam jeh mcm orang bodoh!! naseb baiklhaa ade abg angkad nd sepupu aku tuh .. kalau tak ,err ..Wanie belah mcmtuhh jehh . baru-2nie,dy kene dahh .. Walaupums dah kene byk kali kenn.. Tak tahan lhaa dgn die tuhh .. bila tnya kenapa,die jwb (takade ape-2) .Err ,tumbukkang !! :) Awak tuh sekolah lagi .PAHAM ?!! 


-Biy , beby rindu time dulu ,mana biy letak kasih sayang tuh ? dekad kaki kea ? boleh sepak terajang mcmtuh ? 
beby perlukan perhatiann ..
  
-Sekian terima kasih . si pembaca :)


                                          <Wanie>

Wednesday, 11 April 2012

Edit Blog

Haii .. :) wow ,penat betol edit blog nyy kenn .. walaupums semalam baru complete edit blog , nyy baru nak update pasal blog, ehehe .. cantek ?! bagi Wanie lhaa ken ,boleelhaa .. hanya yang mampu sahaje.. Tak Cantek ? bialhaa , blog aku :p .. gurauu jelhaa .. betollhaa ken , blog saia , sukaa hatyy lhaa .. :) Now , sudah puas haty seked , blog dahh cantek ! muehe .. err , okayy lhaa. tuhh jee wanie nakupdatee .. okayy ,temecehh kerana membaca post pendek nyy 


                 <waniee>

Saturday, 25 February 2012

(: sayang awak ! :)

hey daer :)

--> Hey , korang mestilah sayang boy/girl friend korang ken !?
yaa^ mesti lahh :) aku pum same lah macam korang jugak !  alah , mama kite pum sayang ayah kitee ... :D . Nie nak cerite sikit !

uhum ! elok2 aku tak ada mud , yelahh . kene marah dengan mama sebab tak makan .punce je ken kena marah ..:) yang boy aku nie pulak 1 saje jea nak bagi aku marah ..masej dengan die nie , tak habis2 ERM!  ikh ! sabar jelahh ! :)


Nie , boy aku nie die suruh aku dodoi die sambel masej ! walaupum kerja gila . tapi , biar lah . layan je perangai die tuh :) bukan terpakse lah ken .Tapi , kesian ... sebab penat , die baru jeh balik dari kampung .. die suruh aku belai rambut die .. IKH ! GEDIK BETOI ! hewheww :)  Okeh , yang nie pertame kali aku pernah dapat ayat yang best dari die ... yang sebelom nie best lah jugak ! tapi nie lain sikit bagi aku .
:masej yang die hantar dekat aku .

Biy:beby ,
                    Aku: eya ?
Biy:SAYA SAYANG AWAK :D
                   Aku: AWAK SAYANG SAYE ?
Biy:YEa! SAYE SAYANG AWAK !

time tuh aku dah tersengeh2 macam kerang busuk dah ! mama pandang aku macam pelik je ! munkin die cakap dalam hati die .[gila ape anak aku nie] haha^ joke :)
               
   Aku: SAYE PUM SAYANG AWAK ! :'(

eyaalah , sekarang nie aku syak die macam ade pompan lain , tapi bende tuh semuanya salah , maafken sayee :) aku boleh tahu yang die ikhlas bagi ayat tuh dekad aku , aku sayang hang wey :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA YEA SAYANG . KALAU TAK MENARIK , MAAFKEN SAYEE ... :)

                                                                                 <Wanie>                                                                                        

Friday, 24 February 2012

(:Taddy Bear:)

heyss sayangss ... :)

******
Nie , kite nak cerite siket ! hah ,nak taw tak mana aku dapat taddy bear nie . yaa .. kite dapat dari boyfriend kite taw ... mybe korang dahh banyak kali dapat ! aku , baruu jew pertame kali ! yelahh . boyfriend sekarang ken KEDEKUT!! hahaha^^ maafken sayee :) senang cerite lahh ken , amer nie .. bf yg paling aku sayang dan suke bagi aku marah lahh ! ade je tiap-2 hari nak bagi aku panas ! walau ape2 pun terjadi , aku tetap sabar dengan perangai die , kalau die curang ! emm , BETINE AND DIE2 SEKALI KENE MAKAN KAKI ! *AWEKS-2KU GENGSTER lhaa kate kenn* , bak perpatah cikgu Azmir & Zulkafly guru disiplis aku (smktambun.ipoh)....:) ade lagi patung yang die bagi , seingat aku lah ken , fisrt amer bagi dekat aku .patung warne pink ! fuyoh ! pink :) kedua cicin die, ketige k-cin hanset and now patung lagi !! patung nie comel siket . maw tengok gambar patung baru nie tak ?! tuhh , tengok bawah tuhh ! :)


cantek & comel tak ?!! haaa... tengok hidung die tuhh ... merah ken , hah .. ape lahh biy nie . macam nak perli beby jea .. yelahh . aku selalu tarik hidung die sampai merah ! padam muke kau ! wek c(:

Nak taw tak ... die taknak aku marah die , die beli ken aku patung . die sendiri yang cakap . baru2 nie , aku cadang nak beli patung sebesar2 aku taaw !! mama aku nak belaja , tapi harituhh aku buat hal . terus mama tak jadi nak beli . akhirnye aku dapat jugak patung , kecik pun tak ape . aku tak kesah pun janji ade ken :) but now , aku nak ucap terime kasih sangat2 dekad busuk masam aku nie ... haha .. err , okee lahh . dahh tak taw maw cakap ape dahh .

  *HARAP SANGAT2 KORANG HAPPY BACE AKU MIAA BLOG , THANKS KERANA MEMBACA :)
BYEE :)

                                                      <Wanie>

Wednesday, 22 February 2012

(: Chum :)

=  HAI :) okee now , aku nk cerite dari awal aku kenal dieorang semua ni , yelahh .. baruu duduk ipoh dahh ramai kawan ken :)

Okee 2010 : aku baruu jehh duduk ipoh , mase pertengahan tahun , aku kenal zureen . tapi sekarang die duduk asramaa .. now , die tak same mcm kitee dahh , terpakse sekolah asramaa . emm , tapee lhaa ken , mama die yg nak ! :)

Lepas aku kenal zureen , aku kenal amy pulak ! then lepas thoo baruu mimiee :)
2011 : masuk sekalah menengah ! dahh 2 minggu aku sekolah situhh ,aku start kenal fiza dri cousin die .LINDA. now , linda member dgn aku tak lamee , 2 minggu lbehh jeh ! die sekolah laen dahh ...  dekad dlm kelas , time thoo memang aku dahh tak ade kawan , yelhaa .. amy kelas laen , fizaa kelas laen . emm , dlm kelas thoo , kalau bgi perempuan , aku kenal Kyraa sorang jee , start aku kwan dgn kyraa start thoo lhaa aku kwn dgn elly , sepatut nyee masee seminggu start sekolahh thoo dahh bertegur dahh , tapii aku nie hah ,, sombong ! haha :) hah, yg tehaa ny pulak aku kenal die dry mimie nd amy , dieorang samee kelass ..:)  Okee now , korang dahh paham ken mcm mnaa aku start kenal dgn dieorang semua. okee , aku nk tunjuk gmbaa niee , tgk dkad bawahh thoo :)





Okee , aku (atien) , teha , mimie elly , amy nd fiza ..
Err , sepatutnyaa kyraa ade , tapi kite semua dahh tak kawann dahh .Die kate kite semua sombong !? mnaa ade , kau yg sombong kyraa .. mentang2 lhaa dahh masuk kelas pandai , mnaa nk tgk muke kamii dahh ken :'( . yeaa .. mang kite semua terase kau buad mcm thoo .
2011 , mase sebulan lagi nk cuti akhir tahun , aku gaduh dgn die orang semuaa niee , rahsiaa lhaa ken .. Tapii , aku dahh baekk dahh , kalau dahh kwan thoo , emm .. kejapp je punn . lagi pun , fiza amy nd elly ade mengaku yg start kyraa ckp aku ade mintak scandle dgn BF kyra , berani sumpahh lhaa , aku mintak tlg carii je .,. emm , tak pasal2 kene fitnahh , dahh lhaa kene fitnah , lepas thoo membe start benci pulak thoo .. hemm , tapi yg sebenarnyaa semua thoo tak betoll .  tak sangke ken , mase aku tak kwan fiza , amy , elly , mimie nd tehaa tho , kyraa baek dgn aku ,... dieorang ckp , masee kyraa kwn dgn dieorang , kyraa kutuk aku mcm2 ! tapii dpn aku die baik2 , aku tak sangke kau mcm ny ken kyraa , selame nie aku tak perna punn !! kutuk kau ! aku engat ape yg kau buadd ... cehh , jiwangg pulak :D
 Aku maaf ken kau , tapi .. satuu je aku tak ken maaf ken kau , psal maruahh aku wey ! tak sngkee , elly punn kau kutuk mcm2 , napeaa kau buad mcm thoo ? elly ken kwn baek kau ... bewk kau mintak maaf kyraa , aku taknak dieorang benci kau cukup2 !! thoo je wey ... sekarang niee aku dgn mcm2 pasal kau , tapii . aku tak amek kesahh pun . aku masal nk amek kesahh dahh pasal kau .mintak maaf ye , aku dahh tak bolee nk tlg kau lepas ape yg kau dahh buad dekad aku selame ny .

now , aku taknak kau rosak taw :) byeee :)
TERIMA KASIH KERNA MEMBACA YEE KAWAN2 :)

<wanie>

Tuesday, 7 February 2012

(: Parade :)

Hey ! mase ontheway nk pergi Parade knn , kaka2 aku nk balek KL dahh . mase thoo aku dgn cousin aku tipuu dorang . kate nk keluar jp . MUHEHEHE , aku dpt rm20 dkad kaka sulong aku . hary taon baro cinee lhaa katee kn .:) Aku nd cousin aku siap2 dkad rumah mmbe cousin aku . okee now, kitee uwg dahh siap .Time nk call teksi pulak ! err ,mang bodoe betoll lhaa ! Teksi tak ad !!? mampos ! call teksi melayu pulak ,die kate die ad hall! woii... mcm mnaa ny .. dahh terdesak sgt . kite tggu bas .mak lhaa ! lame gile , dahh berpeloh2 dahh . dahh biase pergy jln2 newk teksi nd motor , sekali kene mcm ny . Mang ssah timee thoo. Bilee dahh sampai . mai lepak2 jp... cari selua , cuci matee.muehehe . :) aku kate dkad cousin aku , jom tangkap gamba dkad kedai komdom! hahaha , bodoe . skaly mang tk jdii lhaa ,kdai ttop. alaa , bkn aku nk sgt tangkap gmba dgn patong komdom thoo . Emm , tlg kaka Ena crii seluar BF dy , die tk taw saiz bf dy. aku tlg lhaa . dahh selesaii , time balek pulak ! ALAMAK!! t'tinggal bas lhaa pulak ! cousin aku Intan dahh panas dahh , dah lhaa kje , ny bas pulak t'tinggal!!  die hot dy diamm je . pdan muke org yg bwk bas thoo , knee mrah . tinggal lgyy kitee uwg .kann dahh knee .Time tgh tnggu bas , ad satoo cinee ny .. ddok tgk2 aku , aku taw lhaa comel. tp, sorry lhaa . aku dahh berpunya , bile aku tgk tmpat laen , ddok tgk aku , engat aku tk nampak kea ,adoyy . BTW ,koe comel (: 6;30 bas dahh smpaii , kitee uwg ddok belakangg skali . dahh sampai dkad kwasan kitee , aku uwg last trun . aku nmpak mamat thoo tgk aku , ehh .kesahh plak aku .. err , papee . mang seronok .  Kne tggal bas plak thoo . sadd :'( kayy byee.

                                          <Wanie>

Sunday, 15 January 2012




LOVE! ohh , cintee . okee , ia dtg bile2 mase saje .ia akn dtg bila kita akn terima cinte ituu .. kita patut sabar akn kehadirannya .:) ✿♥‿♥✿. Aku dapat cinte dari (FACEBOOK) Aku kenal die dkad facebook dan terus couple . Time tuhh , aku ingat nak game die ..yelah , sebab die nie mcm semacam je ... lame tak kemudian aku rase aku syg die .. err , munkin aku dahh syg die.mybe !? 
jujur akuckp ,
 ✿♥‿♥✿ Aku sayang die sangat✿♥‿♥✿
11 bulan dahh aku couple dgn die, wahh ... dahh 11 bulan . die lhaa Bf yg paling aku syg .sbelom nie , aku couple .aku akn lpaskn bf aku sbb ade perempuan nakkn die .
Tapi , bile time amer . aku rase aku tak nak lepaskn die. coz aku syg die
11 bulan pdapkul 5:47 a.m
Amer hntar nie

[!i.l.y.s.m! . .bie tanak tnggalnkn beby ..kalao bie tnggal kan beby,bie rse mnyesal gile-2. .bie ta ley idop kalao beby tade . .beby dh mcm nyawa bie. . . ILOBEYOU^,^]

sweetkn ! kalau tak sweettapee. thoo bg korg lhaa , bg aku , dy=ie lhaa bf yg pernah ckpmcm thoo dkad aku , ex aku yg laen semua ye HAMPEH , siall. kalau tanak duet ,nak barang ! aku ingatkn sape hntar mcg pg2 nie ,bruu nak marah . sekali tak jadi coz die hntar mcg mcm thoo , happy aku mase thoo, yg penting die lhaa bf yg paling aku syg ...

SAYANG BIE SANGGAT2..mUaxhh sked, love u ass :)
lagu nie untok bie yaww^^

 hayati yaww^^ origanal miaa ^ :)

<THE AND>
--wanie--

   

Saturday, 14 January 2012

(:bajet hot lhaa kawan ny :)

Hey , adee lhaakn satoo budak nie , baru form 1 dahh tunjuk bagus , aku tengok sked , dy main jeleng2 , aii , sabaa jelahh, lepass thoo jln dpan dak laki nd dak pompan , dgn buad muka taik pulak , err..lancau lhaa kamu ! jangan nak tunjuk bagus lhaa adek oii , hormat sked kami nie ,kami nie lebeh tue dry kamu nd dak sesi petang ! bantu same bantu lhaa adek , kami senyum , balas lhaa blek , nie jgn lhaa buad muka hot membabi koe thoo yaa!! emm , ad kawan aku ny , dy dowk dpan aku , dy kate ..weyh cube tgk bodak thoo,ak akup lhaa budak mna ? yg putih2 thoo pegang telekong . ak katee lhaa , yg putihh tgo ? aah , dy lhaa **** .., errr , babi , bodakkny lhaa rupe2 yee , ak dahh lamee dahh crii dakk ny .emm, dy nylhAA yg kate dkad shahrul .bila dy form 1 ak nak belasah dy , weyh babi , aku unn tak kenal koe , tbe2 kate ak nak belasah koe .... boleee thann lhaa mulutt dy ny ! blee dy lalu dpan ak, ak akup lhaa kuad2 , jgn na jln mendade  sgt lhaa woi ! pundek ! tbee2 ak dga suare mmbe ak kate , nape dgn dak thoo? ak engat kn sape .ak akup lhaa .taad pape .then ak kate koe knal dy ? mmbe ak kate , knal sgt .gedik gila msa sekolah rendah dlo .. mmbe ak elly crite sumea tentang hl dy . ohh , ramai rupee yea tak suke koe ..

Tak silap aku , msa hry rabu lhaa , mse nak balek , semua perempuan ad dekad surau , time nak balek , mmbe ak Teha, dy katee lhaa .. wahh , besar ye tutttt !!! kite uwg gelakk lhaa , then dy blas balek , dy kate mcm2 .. kite ap lg lwan lhaa blek, dahh geram sgt , ak nd mmbe ak sume tnggu dy dekad lorong jln nak balek , ramai2 kepong dy . sume sakad dy .. yg tak tahan tho,elly lhaa dy kate ,[weyh , **** .ak dgar crite koe nak rmpas amer dy wanie? betol kea .] dy jwab :ak couple dgn WANIE mase ak darjah empat : semua glakk dgn dy !HAHAHAHAHAH , wanie ? ak pergi blakang dy aku jerit dekad tepi telinga dy , BILEE MASE AK COUPLE DGN KOE WOI ! MALUU !!  timee thoo ak rase dy dahh malu sgt dy kate :kalau nak gaduh , dpn sekolahh lhaa , depan kakak nd abg ak . semuaa boooo dekad dy . huh !baruu padan muka dy !

Hari Jumaat..time nak masuk kelas :Puan maria jumpea ak , dy penolong ketua pengawas , dy jumpea aku , dy kate dy nak jumpa aku, aku katee lhaa .[cikgu nak buad ap jmpea saye ? tak kn saye sorang je kowd ?] :okee kamu dgn elly: okee  , baik ckgu , aku dgn elly dahh neves dahh , elly kate . ny mesti psal budak thoo, aku angguk jelah .. sementare tnggu murid2 beratur, aku nd elly berdiri belakang ckgu maria, elly sakad ckgu .elly kate , [ckgu! nape tak pakai kasut tumit warne merah, baru mcm princes!] aku , elly nd ckgu gelakk jea ... aii , ckgu ny mcm taakk hot dgn kite org je..okee , kurang seked takut .. dahh masuk bilik pengawas thoo , ckgu tgh setel kn bodak pengawas ,ak nd elly tgguu je mcm batang . lepas thoo ckgu katee .

ckgu;huh , ap kesalaha kamu
ak nd ellyn:kesalahn ap ckgu?!
ckgu:ehh !! patut ye ckgu tnye kamu ,bkn kamu tnye ckgu ....
elly:psal **** ?
ckgu angguk jelahh ..
ckgu katee , mak bapak dy dtg sekolah ngadu yg ank dy kene bulii , bhahahaha ,hry thoo bkn maen bagos lgy , nak pnggel brader ... kecot rupee ye , pnggel mak dtg sekolahh ,hahaha , soo sadd !! huihuihui . ckgu kate , dahh . kamu jgn cri psal lg dgn dy , bia dy ye hal ,okee ckgu .

ps: byak lg sebenar ye .. mlas nak tulis,penat . tape2 ,jgn engat dy bagus. sume uwg fuck koe lhaa pompan , baek koe buang niat koe yg na jdy HOT SENTAP thoo yaa !! ckgu ta mrahh un , aku elly nd ckgu siap ktuk dy lgy, ckgu kate bia dy pnya tutt thoo besar , asl kn kamu jgn mcm thoo bahaha , ckgu glakk je .. adoy, aku pikirkn ckgu marahh ...rupee tak marahh unn . okee that all . yg penting ckgu ta mrah akuu :) sorry kalau tak paham yea ...:)

                          -THE AND-
                                              <wanie>

Wednesday, 4 January 2012

(': Hari Pertama Sekolah Yang Amat Membosankan :')

Hey all .. err , hari pertama unn dahh bosan . yelhaa .cikgu-2 semua sebok dengan bodak from 1 ...Yang kite nie , dduk dlm kelas dahh mcm tunggul kayu dahh . naseb baikk lhaa ad 3 cikgu masok kelas . masa pertama Guru kelas aku . Pn.Joen .die lantek ketua kelas nd lain-2 lhaa.. Aku tanak jadi ap-2 . Memmbe aku ad bg thoo aku , [kau nak jadi PENGAWAS tak ?!]  Err!! gila . muka aku mcm taiko tengeng jea , dahh lhaa byk buad msalah ! bodoh yea kwn .. hee ~ sowie ckp kau bodoh ..:) bila aku jumpe cikgu pengawas thoo , Pn.Maria . Die terkejut aku nak jadi pengawas .HAHAHA , gelakk die .err , malu aku kene gelak . Thoo lhaa aku mlas na msokk . hemm ..tapi azam aku nak berubah ..soo , na try lhaa dlow .. :') Klau aku jadi pengawas , aku nak jadi mcm satoo kakak ny , skrg dy dahh form3 .. dy lhaa pengawas yg best lhaa .. rock ! :) Aku nak cuba step by step .. klau aku bole buad , aku buad lhaa . klau ta , aku tak jadi pengawas ...Bodak biase unn best jgak . klau ad gdohh kea , ap kea . small metter jea ..msok blik displin . nd dahh slesai ..

Ayah aku kate , klau kau nak berjaye dlam hidup . mase kite Remaja lhaa kne usaha ..jgn malas . nnty kau nak keje unn susah . err , aku nak jadi Arkitek or Engernear . HAHA . amboii , bukan main besar cita-2 aku nie kn ?! Ayah aku kate , yg ,kau kne llus dlm mata pelajaran kau okey . thoo jea . Yang paling tak tahan , aku kene lebeh baik dari abg-2 nd kaka-2 aku . err , aku tak pndai mcm kaka nd abg aku . err , tensyen jadi ank bongsu niee ..  HUHH , harap-2 ape yg ayah aku nak , TERCAPAI ... amin~Sekarang , ayah nd mama aku harap kn aku jahh ..yg lain semua dahh tak scolah . OMG ! aku sorang jahh yg scolahh . err , asal lhaa aku lahir lambat . klau tak ..skrg aku dahh form5 thoo ?!!
Hemm ...sekarang yg aku thoo ,aku kene belajar elok2 . InsyaAllah aku akn berusaha ...:'/
have a nice days :')

                                                  <wanie>

Monday, 2 January 2012

(: over night :)

Hey :) over nigth yg amat Gila pernah aku dapat .Cousin aku Intan Nordin nd Dianah ad pasangan .. diana dgn bf die dowk kacau2 aku . saje bg aku jeles . ad aku jeles . tak ehh . aku tiap2 hari berkepit dgn bf aku .sudah bosan punn ade :P..yang Intan nie pulak . main laptop dgn jijie .Intan tunggu je bila lhaa jijie nie nak melamar die ..:)hikkhokk . adoy . aku pulak main HP . unl dlm HP . dahh ta thoo nak buad ap . dlm pukul Lima aku baru nk tydoo dahh . dan2 pulak amer call bf diana .shahrul kate dekad aku yg amer nak datang . Yahoo ! amer datang-2 . suke aku . die orang gelak je tengok aku. ad saye kesah ?! hee ~ :D Amer datang dgn muka baru bangun tydo ! aku dahh agak dahh die tydoo .tho lhaa tak angkad call aku . eee! tensyen aku! 5:O4 a.m intannd jijie sudahh couple. wow ! aku saksinya ! :) haha , aku nie pulak jadi photografer .dduk tangkap gamba dieorang nie .. haha . takpe2 , small metter lhaa sayang ...

Dalam pukul 6 lebeh macam thoo , amer ajak aku , shahrul nd diana jalan2 . kite lepakk lhaa dekad sato tempat nie .. sampai pukul 7:10 ..ade lhaa kn satoo pakcik nie , pakai kopiah dowkpanggel amer nd shahrul . die kate lhaa dkad amer [kau buad ape dkad sini ] amer jwab [lepak2 jelahh ] yg laen aku tak dengar ape die orang sembang ... yg dianah nie pulak selambe je cakap ''SEMAK JEW PAKCIK NIE'' urhh! tibe2 orang tue thoo dengar .alamak . die kate , kamu cakap ap . diana cakap lhaa takade pape .. lame seked aku tengok dieorang cakap . yg pakcek thoo pulak suruh shshrul call bapak die . aku engat kn die tipuu je . rupe2 ye betol2 die call . shahrul cakap lhaa [Ayah , tengok nie .orang tengah lepak2 awek adesato pkcek ny kacau ] tak silap aku lhaa die cakapmcm thoo , lepas je shahrul cakap , pkcek thoo pulak cakap dengan bapak shahrul . so , pkcek thoo kate jangan dduk sisni lagi .woi !koe pikir nie port bapak kau ke tak bagi lepak sini , kite orang bukan buad ape pun .tempat terbuka ! errr , aku nak je cakap macam thoo , aku pikir orang tue je . haihh ~ dahh thoo ape lg aku blahh je lhaa . malas nak tengok orang tue thoo ! kelam kabut lhaa ! akhir sekali , aku salam amer nd biase2 lhaa korang slalu buad knn . :D then aku balek ,makan unl kejap nd tydo ..huahuahua .

p/s :saye tak suke pkcek thoo , suka sebok tepi kainorang lhaa !err --'

                                    -THE AND-

     <Wanie>