BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Monday, 16 July 2012

Love Him :'/


Haii,amacam Hari nie? sihat ?saya di sini sihat :)

LOVE HIM- nahh ,aku rindu dia , Dia boyfie pertama dekad ipoh nie .Seriulahh kann, sampai sekarang aku sayang dia . Dia pandai ambil hati ,bagi aku gelak . Dia yang terbaikk lah dalam banyak-II EX aku :) first date dekat Jaya Jusco. hee tak boleh lupa kenang tuu.





Tu diaaa :) hee aku suka gambar niee :) aku tinggalkan dia sebab satu lelaki, Pftt ,itu tak penting dah bagi aku . yang aku harap aku dapat balik dia.Tapi tak apa lah kalau tak dapat dia balik , tak ada rezekiii ,,hewheww (Y) badaway , aku rinduu gila2 dengan diaa . sayang kau busyuk! baii :D

#thanks sebab singgah blog, saja nak update blog, bosannn .baiii . selamat malam :*



                                                      -budakpendekmenaipblog-

0 comments: