BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Sunday, 15 January 2012




LOVE! ohh , cintee . okee , ia dtg bile2 mase saje .ia akn dtg bila kita akn terima cinte ituu .. kita patut sabar akn kehadirannya .:) ✿♥‿♥✿. Aku dapat cinte dari (FACEBOOK) Aku kenal die dkad facebook dan terus couple . Time tuhh , aku ingat nak game die ..yelah , sebab die nie mcm semacam je ... lame tak kemudian aku rase aku syg die .. err , munkin aku dahh syg die.mybe !? 
jujur akuckp ,
 ✿♥‿♥✿ Aku sayang die sangat✿♥‿♥✿
11 bulan dahh aku couple dgn die, wahh ... dahh 11 bulan . die lhaa Bf yg paling aku syg .sbelom nie , aku couple .aku akn lpaskn bf aku sbb ade perempuan nakkn die .
Tapi , bile time amer . aku rase aku tak nak lepaskn die. coz aku syg die
11 bulan pdapkul 5:47 a.m
Amer hntar nie

[!i.l.y.s.m! . .bie tanak tnggalnkn beby ..kalao bie tnggal kan beby,bie rse mnyesal gile-2. .bie ta ley idop kalao beby tade . .beby dh mcm nyawa bie. . . ILOBEYOU^,^]

sweetkn ! kalau tak sweettapee. thoo bg korg lhaa , bg aku , dy=ie lhaa bf yg pernah ckpmcm thoo dkad aku , ex aku yg laen semua ye HAMPEH , siall. kalau tanak duet ,nak barang ! aku ingatkn sape hntar mcg pg2 nie ,bruu nak marah . sekali tak jadi coz die hntar mcg mcm thoo , happy aku mase thoo, yg penting die lhaa bf yg paling aku syg ...

SAYANG BIE SANGGAT2..mUaxhh sked, love u ass :)
lagu nie untok bie yaww^^

 hayati yaww^^ origanal miaa ^ :)

<THE AND>
--wanie--

   

Saturday, 14 January 2012

(:bajet hot lhaa kawan ny :)

Hey , adee lhaakn satoo budak nie , baru form 1 dahh tunjuk bagus , aku tengok sked , dy main jeleng2 , aii , sabaa jelahh, lepass thoo jln dpan dak laki nd dak pompan , dgn buad muka taik pulak , err..lancau lhaa kamu ! jangan nak tunjuk bagus lhaa adek oii , hormat sked kami nie ,kami nie lebeh tue dry kamu nd dak sesi petang ! bantu same bantu lhaa adek , kami senyum , balas lhaa blek , nie jgn lhaa buad muka hot membabi koe thoo yaa!! emm , ad kawan aku ny , dy dowk dpan aku , dy kate ..weyh cube tgk bodak thoo,ak akup lhaa budak mna ? yg putih2 thoo pegang telekong . ak katee lhaa , yg putihh tgo ? aah , dy lhaa **** .., errr , babi , bodakkny lhaa rupe2 yee , ak dahh lamee dahh crii dakk ny .emm, dy nylhAA yg kate dkad shahrul .bila dy form 1 ak nak belasah dy , weyh babi , aku unn tak kenal koe , tbe2 kate ak nak belasah koe .... boleee thann lhaa mulutt dy ny ! blee dy lalu dpan ak, ak akup lhaa kuad2 , jgn na jln mendade  sgt lhaa woi ! pundek ! tbee2 ak dga suare mmbe ak kate , nape dgn dak thoo? ak engat kn sape .ak akup lhaa .taad pape .then ak kate koe knal dy ? mmbe ak kate , knal sgt .gedik gila msa sekolah rendah dlo .. mmbe ak elly crite sumea tentang hl dy . ohh , ramai rupee yea tak suke koe ..

Tak silap aku , msa hry rabu lhaa , mse nak balek , semua perempuan ad dekad surau , time nak balek , mmbe ak Teha, dy katee lhaa .. wahh , besar ye tutttt !!! kite uwg gelakk lhaa , then dy blas balek , dy kate mcm2 .. kite ap lg lwan lhaa blek, dahh geram sgt , ak nd mmbe ak sume tnggu dy dekad lorong jln nak balek , ramai2 kepong dy . sume sakad dy .. yg tak tahan tho,elly lhaa dy kate ,[weyh , **** .ak dgar crite koe nak rmpas amer dy wanie? betol kea .] dy jwab :ak couple dgn WANIE mase ak darjah empat : semua glakk dgn dy !HAHAHAHAHAH , wanie ? ak pergi blakang dy aku jerit dekad tepi telinga dy , BILEE MASE AK COUPLE DGN KOE WOI ! MALUU !!  timee thoo ak rase dy dahh malu sgt dy kate :kalau nak gaduh , dpn sekolahh lhaa , depan kakak nd abg ak . semuaa boooo dekad dy . huh !baruu padan muka dy !

Hari Jumaat..time nak masuk kelas :Puan maria jumpea ak , dy penolong ketua pengawas , dy jumpea aku , dy kate dy nak jumpa aku, aku katee lhaa .[cikgu nak buad ap jmpea saye ? tak kn saye sorang je kowd ?] :okee kamu dgn elly: okee  , baik ckgu , aku dgn elly dahh neves dahh , elly kate . ny mesti psal budak thoo, aku angguk jelah .. sementare tnggu murid2 beratur, aku nd elly berdiri belakang ckgu maria, elly sakad ckgu .elly kate , [ckgu! nape tak pakai kasut tumit warne merah, baru mcm princes!] aku , elly nd ckgu gelakk jea ... aii , ckgu ny mcm taakk hot dgn kite org je..okee , kurang seked takut .. dahh masuk bilik pengawas thoo , ckgu tgh setel kn bodak pengawas ,ak nd elly tgguu je mcm batang . lepas thoo ckgu katee .

ckgu;huh , ap kesalaha kamu
ak nd ellyn:kesalahn ap ckgu?!
ckgu:ehh !! patut ye ckgu tnye kamu ,bkn kamu tnye ckgu ....
elly:psal **** ?
ckgu angguk jelahh ..
ckgu katee , mak bapak dy dtg sekolah ngadu yg ank dy kene bulii , bhahahaha ,hry thoo bkn maen bagos lgy , nak pnggel brader ... kecot rupee ye , pnggel mak dtg sekolahh ,hahaha , soo sadd !! huihuihui . ckgu kate , dahh . kamu jgn cri psal lg dgn dy , bia dy ye hal ,okee ckgu .

ps: byak lg sebenar ye .. mlas nak tulis,penat . tape2 ,jgn engat dy bagus. sume uwg fuck koe lhaa pompan , baek koe buang niat koe yg na jdy HOT SENTAP thoo yaa !! ckgu ta mrahh un , aku elly nd ckgu siap ktuk dy lgy, ckgu kate bia dy pnya tutt thoo besar , asl kn kamu jgn mcm thoo bahaha , ckgu glakk je .. adoy, aku pikirkn ckgu marahh ...rupee tak marahh unn . okee that all . yg penting ckgu ta mrah akuu :) sorry kalau tak paham yea ...:)

                          -THE AND-
                                              <wanie>

Wednesday, 4 January 2012

(': Hari Pertama Sekolah Yang Amat Membosankan :')

Hey all .. err , hari pertama unn dahh bosan . yelhaa .cikgu-2 semua sebok dengan bodak from 1 ...Yang kite nie , dduk dlm kelas dahh mcm tunggul kayu dahh . naseb baikk lhaa ad 3 cikgu masok kelas . masa pertama Guru kelas aku . Pn.Joen .die lantek ketua kelas nd lain-2 lhaa.. Aku tanak jadi ap-2 . Memmbe aku ad bg thoo aku , [kau nak jadi PENGAWAS tak ?!]  Err!! gila . muka aku mcm taiko tengeng jea , dahh lhaa byk buad msalah ! bodoh yea kwn .. hee ~ sowie ckp kau bodoh ..:) bila aku jumpe cikgu pengawas thoo , Pn.Maria . Die terkejut aku nak jadi pengawas .HAHAHA , gelakk die .err , malu aku kene gelak . Thoo lhaa aku mlas na msokk . hemm ..tapi azam aku nak berubah ..soo , na try lhaa dlow .. :') Klau aku jadi pengawas , aku nak jadi mcm satoo kakak ny , skrg dy dahh form3 .. dy lhaa pengawas yg best lhaa .. rock ! :) Aku nak cuba step by step .. klau aku bole buad , aku buad lhaa . klau ta , aku tak jadi pengawas ...Bodak biase unn best jgak . klau ad gdohh kea , ap kea . small metter jea ..msok blik displin . nd dahh slesai ..

Ayah aku kate , klau kau nak berjaye dlam hidup . mase kite Remaja lhaa kne usaha ..jgn malas . nnty kau nak keje unn susah . err , aku nak jadi Arkitek or Engernear . HAHA . amboii , bukan main besar cita-2 aku nie kn ?! Ayah aku kate , yg ,kau kne llus dlm mata pelajaran kau okey . thoo jea . Yang paling tak tahan , aku kene lebeh baik dari abg-2 nd kaka-2 aku . err , aku tak pndai mcm kaka nd abg aku . err , tensyen jadi ank bongsu niee ..  HUHH , harap-2 ape yg ayah aku nak , TERCAPAI ... amin~Sekarang , ayah nd mama aku harap kn aku jahh ..yg lain semua dahh tak scolah . OMG ! aku sorang jahh yg scolahh . err , asal lhaa aku lahir lambat . klau tak ..skrg aku dahh form5 thoo ?!!
Hemm ...sekarang yg aku thoo ,aku kene belajar elok2 . InsyaAllah aku akn berusaha ...:'/
have a nice days :')

                                                  <wanie>

Monday, 2 January 2012

(: over night :)

Hey :) over nigth yg amat Gila pernah aku dapat .Cousin aku Intan Nordin nd Dianah ad pasangan .. diana dgn bf die dowk kacau2 aku . saje bg aku jeles . ad aku jeles . tak ehh . aku tiap2 hari berkepit dgn bf aku .sudah bosan punn ade :P..yang Intan nie pulak . main laptop dgn jijie .Intan tunggu je bila lhaa jijie nie nak melamar die ..:)hikkhokk . adoy . aku pulak main HP . unl dlm HP . dahh ta thoo nak buad ap . dlm pukul Lima aku baru nk tydoo dahh . dan2 pulak amer call bf diana .shahrul kate dekad aku yg amer nak datang . Yahoo ! amer datang-2 . suke aku . die orang gelak je tengok aku. ad saye kesah ?! hee ~ :D Amer datang dgn muka baru bangun tydo ! aku dahh agak dahh die tydoo .tho lhaa tak angkad call aku . eee! tensyen aku! 5:O4 a.m intannd jijie sudahh couple. wow ! aku saksinya ! :) haha , aku nie pulak jadi photografer .dduk tangkap gamba dieorang nie .. haha . takpe2 , small metter lhaa sayang ...

Dalam pukul 6 lebeh macam thoo , amer ajak aku , shahrul nd diana jalan2 . kite lepakk lhaa dekad sato tempat nie .. sampai pukul 7:10 ..ade lhaa kn satoo pakcik nie , pakai kopiah dowkpanggel amer nd shahrul . die kate lhaa dkad amer [kau buad ape dkad sini ] amer jwab [lepak2 jelahh ] yg laen aku tak dengar ape die orang sembang ... yg dianah nie pulak selambe je cakap ''SEMAK JEW PAKCIK NIE'' urhh! tibe2 orang tue thoo dengar .alamak . die kate , kamu cakap ap . diana cakap lhaa takade pape .. lame seked aku tengok dieorang cakap . yg pakcek thoo pulak suruh shshrul call bapak die . aku engat kn die tipuu je . rupe2 ye betol2 die call . shahrul cakap lhaa [Ayah , tengok nie .orang tengah lepak2 awek adesato pkcek ny kacau ] tak silap aku lhaa die cakapmcm thoo , lepas je shahrul cakap , pkcek thoo pulak cakap dengan bapak shahrul . so , pkcek thoo kate jangan dduk sisni lagi .woi !koe pikir nie port bapak kau ke tak bagi lepak sini , kite orang bukan buad ape pun .tempat terbuka ! errr , aku nak je cakap macam thoo , aku pikir orang tue je . haihh ~ dahh thoo ape lg aku blahh je lhaa . malas nak tengok orang tue thoo ! kelam kabut lhaa ! akhir sekali , aku salam amer nd biase2 lhaa korang slalu buad knn . :D then aku balek ,makan unl kejap nd tydo ..huahuahua .

p/s :saye tak suke pkcek thoo , suka sebok tepi kainorang lhaa !err --'

                                    -THE AND-

     <Wanie>