BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Tuesday, 19 June 2012

Maaf Kann Akuu

Hai semuaa :) Akuu Harapp Kau bacaa. To: (AZIM) 

Azimm , atienn nak mintak maaf okayh , bukann sajaa nak buat azim macamm toe , Tak adaa niat pun :|  Atien mintak maaf sangat2 . Kalau kitaa adaa jodoh , kitaa ............ okayh ? hee sorry korang , kalau pandai , tekaa lahh okayh ?! :)  Buad masaa sekarang niee , Atien tak pilih sapa2 lagi , Senang ceritaa . duaa2 rasaa nak putus , pening kepalaa di buat nya. Now , kalau Azim still nak dekad atien , berdoaa lahh okayh? :)  kalau kitaa adaa jodoh . Mybee kannn ! janagnn risauu lahh , kalau kau tunggu aku , aku tunggu kauu :) okayhh lahh , aku mintak maaf secare terbuka , bukan apee , aku tak rasaa tenang lahh . Err , byee :/

Terima kasih keranaa membacaa .Azimm , maaf kann atien :)

                                                          ^^v Waniee.

Thursday, 7 June 2012

The most stupid sentence I ever heard

Hai , korang nak tahu "ayat yang paling bodoh pernah aku dengar" .Orang kataa aku dah barai. ERR , kelakar pun adaa bilaa dengar kan . Suka fitnah orang, Ape korang dapat huh bilaa buad ceritaa/ burukkan nama orang .... Taw tak dosa . adoh  Jahat-2aku pun tak lah nak jatuh kan Maruah orang . Aku paham lah apa Riaksi dorang . Malu/ geram. Cuba pikir-2 balik .Korang kataa orang nie dah barai lah , bohsia lah , cuba korang kenaa macam mana korang buad dekad  orang . Mesti sakit hatikan ?! Haa , kalau orang macam tuh , namanya mintak kaki! kutuk orang boleh , tapi bila kutuk diaa , melenting bagai .Em, Nie adaa satu masusia yang paling kurang hajar pernah aku dengar .Namaa tak perlulah tahu yee .Dia sekolah AGAMA ,tapi perangai nauzubillah !-_____- .



Dia kata dekad kawan akuu , [wey zurien ,atien dah barai kan] woooo! gempak kataa aku dah barai! membe aku zurien tuh sampai kene gantung sekolah gaduh pasal diaa .Dia yang buad cerita/cari pasal .pergi report dekat cikgu.Buruknyaa peranagi. :-) .Tuhpun aku baru tahu ,diaa balik Ipoh , report dekad aku pasal budak tuh , Takboleh buat ape lah ,aku tak tahu rumah dia dekad mana, Tapiaku kenal lah diaa, diaa sama kelas dengan aku masa darjah 6. Punyaa lahh kawan dulu, Huhh,Kawan tikam belakang ,Macam tuh lah?! 


P/s: kalau korang tereasa pada ayat dekad atas tuh ,mintak maaf ye . untung pengajaran tok korang .kbye,.thanks sebab singgah dekad blog aku . bhaii                                                                   


                                     <Wanie budak kidal>

Tuesday, 5 June 2012

looking for love▲

HAI pembacaa :) sekarang aku happy giloo couple dengan sorang mamat sweet nie , Haha . comelllhaa dia masa firts time jumpa. Hee~~ Namaa diaa Azim , Dahh lamaa kenal . seriously Akuu sayang lagi diaa daripada Amer tuh ,Walaupun couple dengan dia dah setahun lebih kan. Aku sayang lagi azimm . Diaa pandai amek hati akuu ..HEE :D .Tapii , aku takut nak setiaa :( Korang mesti nak tahu kann ?! mestilahh -..- wee ~ /Emm , disebabkan  lelaki yang aku harap-2kann , diaa dah hampakan perasaan aku , permainkan perasaan aku, ituu lhaa aku takut nak setiaa,Takut kenaa lagi.\ Tapi sekarang .Aku harapp-2 Azimm nie baik orangnya :) Kembang lahh tuh orang pujii diaa baik(azim) . Uuuu ... first date dekad J.j .Kitaa orang susahh jumpa . rumahh jauh-2 :( tak apaa.Akuu bukan kesah pun .Janji , masej/call kan ?! 



Hee _ Comel tak diaa ? Tak comel ? Pedulii apaa aku kau nak cakap apaa >.< hee~ kidding :*
Hahaha , kelakar lah tengok gambar nie. Yelah , firts timee kowd HANG pakai tudung ...uuuuu ~~ :)
27.may.2012 11:35p.m ... sukaa tarikh niee :P
Haha "" tak tahann tengok mukaa akuu *Takk bole belah* Now , aku bahagiaa gilOoo-2 dengan diaa , Pandai pujuk :) ..err  ade bayak lagi pasal diaa.Malas nak ceritaa semuaanya . privet LOL :)
kayh , nytee . Take caree :) terimaa kasih sebab bacaa bloog aku yang tak Lawoo niee :)


                                                                     <WANIE>