BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Saturday, 25 February 2012

(: sayang awak ! :)

hey daer :)

--> Hey , korang mestilah sayang boy/girl friend korang ken !?
yaa^ mesti lahh :) aku pum same lah macam korang jugak !  alah , mama kite pum sayang ayah kitee ... :D . Nie nak cerite sikit !

uhum ! elok2 aku tak ada mud , yelahh . kene marah dengan mama sebab tak makan .punce je ken kena marah ..:) yang boy aku nie pulak 1 saje jea nak bagi aku marah ..masej dengan die nie , tak habis2 ERM!  ikh ! sabar jelahh ! :)


Nie , boy aku nie die suruh aku dodoi die sambel masej ! walaupum kerja gila . tapi , biar lah . layan je perangai die tuh :) bukan terpakse lah ken .Tapi , kesian ... sebab penat , die baru jeh balik dari kampung .. die suruh aku belai rambut die .. IKH ! GEDIK BETOI ! hewheww :)  Okeh , yang nie pertame kali aku pernah dapat ayat yang best dari die ... yang sebelom nie best lah jugak ! tapi nie lain sikit bagi aku .
:masej yang die hantar dekat aku .

Biy:beby ,
                    Aku: eya ?
Biy:SAYA SAYANG AWAK :D
                   Aku: AWAK SAYANG SAYE ?
Biy:YEa! SAYE SAYANG AWAK !

time tuh aku dah tersengeh2 macam kerang busuk dah ! mama pandang aku macam pelik je ! munkin die cakap dalam hati die .[gila ape anak aku nie] haha^ joke :)
               
   Aku: SAYE PUM SAYANG AWAK ! :'(

eyaalah , sekarang nie aku syak die macam ade pompan lain , tapi bende tuh semuanya salah , maafken sayee :) aku boleh tahu yang die ikhlas bagi ayat tuh dekad aku , aku sayang hang wey :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA YEA SAYANG . KALAU TAK MENARIK , MAAFKEN SAYEE ... :)

                                                                                 <Wanie>                                                                                        

Friday, 24 February 2012

(:Taddy Bear:)

heyss sayangss ... :)

******
Nie , kite nak cerite siket ! hah ,nak taw tak mana aku dapat taddy bear nie . yaa .. kite dapat dari boyfriend kite taw ... mybe korang dahh banyak kali dapat ! aku , baruu jew pertame kali ! yelahh . boyfriend sekarang ken KEDEKUT!! hahaha^^ maafken sayee :) senang cerite lahh ken , amer nie .. bf yg paling aku sayang dan suke bagi aku marah lahh ! ade je tiap-2 hari nak bagi aku panas ! walau ape2 pun terjadi , aku tetap sabar dengan perangai die , kalau die curang ! emm , BETINE AND DIE2 SEKALI KENE MAKAN KAKI ! *AWEKS-2KU GENGSTER lhaa kate kenn* , bak perpatah cikgu Azmir & Zulkafly guru disiplis aku (smktambun.ipoh)....:) ade lagi patung yang die bagi , seingat aku lah ken , fisrt amer bagi dekat aku .patung warne pink ! fuyoh ! pink :) kedua cicin die, ketige k-cin hanset and now patung lagi !! patung nie comel siket . maw tengok gambar patung baru nie tak ?! tuhh , tengok bawah tuhh ! :)


cantek & comel tak ?!! haaa... tengok hidung die tuhh ... merah ken , hah .. ape lahh biy nie . macam nak perli beby jea .. yelahh . aku selalu tarik hidung die sampai merah ! padam muke kau ! wek c(:

Nak taw tak ... die taknak aku marah die , die beli ken aku patung . die sendiri yang cakap . baru2 nie , aku cadang nak beli patung sebesar2 aku taaw !! mama aku nak belaja , tapi harituhh aku buat hal . terus mama tak jadi nak beli . akhirnye aku dapat jugak patung , kecik pun tak ape . aku tak kesah pun janji ade ken :) but now , aku nak ucap terime kasih sangat2 dekad busuk masam aku nie ... haha .. err , okee lahh . dahh tak taw maw cakap ape dahh .

  *HARAP SANGAT2 KORANG HAPPY BACE AKU MIAA BLOG , THANKS KERANA MEMBACA :)
BYEE :)

                                                      <Wanie>

Wednesday, 22 February 2012

(: Chum :)

=  HAI :) okee now , aku nk cerite dari awal aku kenal dieorang semua ni , yelahh .. baruu duduk ipoh dahh ramai kawan ken :)

Okee 2010 : aku baruu jehh duduk ipoh , mase pertengahan tahun , aku kenal zureen . tapi sekarang die duduk asramaa .. now , die tak same mcm kitee dahh , terpakse sekolah asramaa . emm , tapee lhaa ken , mama die yg nak ! :)

Lepas aku kenal zureen , aku kenal amy pulak ! then lepas thoo baruu mimiee :)
2011 : masuk sekalah menengah ! dahh 2 minggu aku sekolah situhh ,aku start kenal fiza dri cousin die .LINDA. now , linda member dgn aku tak lamee , 2 minggu lbehh jeh ! die sekolah laen dahh ...  dekad dlm kelas , time thoo memang aku dahh tak ade kawan , yelhaa .. amy kelas laen , fizaa kelas laen . emm , dlm kelas thoo , kalau bgi perempuan , aku kenal Kyraa sorang jee , start aku kwan dgn kyraa start thoo lhaa aku kwn dgn elly , sepatut nyee masee seminggu start sekolahh thoo dahh bertegur dahh , tapii aku nie hah ,, sombong ! haha :) hah, yg tehaa ny pulak aku kenal die dry mimie nd amy , dieorang samee kelass ..:)  Okee now , korang dahh paham ken mcm mnaa aku start kenal dgn dieorang semua. okee , aku nk tunjuk gmbaa niee , tgk dkad bawahh thoo :)





Okee , aku (atien) , teha , mimie elly , amy nd fiza ..
Err , sepatutnyaa kyraa ade , tapi kite semua dahh tak kawann dahh .Die kate kite semua sombong !? mnaa ade , kau yg sombong kyraa .. mentang2 lhaa dahh masuk kelas pandai , mnaa nk tgk muke kamii dahh ken :'( . yeaa .. mang kite semua terase kau buad mcm thoo .
2011 , mase sebulan lagi nk cuti akhir tahun , aku gaduh dgn die orang semuaa niee , rahsiaa lhaa ken .. Tapii , aku dahh baekk dahh , kalau dahh kwan thoo , emm .. kejapp je punn . lagi pun , fiza amy nd elly ade mengaku yg start kyraa ckp aku ade mintak scandle dgn BF kyra , berani sumpahh lhaa , aku mintak tlg carii je .,. emm , tak pasal2 kene fitnahh , dahh lhaa kene fitnah , lepas thoo membe start benci pulak thoo .. hemm , tapi yg sebenarnyaa semua thoo tak betoll .  tak sangke ken , mase aku tak kwan fiza , amy , elly , mimie nd tehaa tho , kyraa baek dgn aku ,... dieorang ckp , masee kyraa kwn dgn dieorang , kyraa kutuk aku mcm2 ! tapii dpn aku die baik2 , aku tak sangke kau mcm ny ken kyraa , selame nie aku tak perna punn !! kutuk kau ! aku engat ape yg kau buadd ... cehh , jiwangg pulak :D
 Aku maaf ken kau , tapi .. satuu je aku tak ken maaf ken kau , psal maruahh aku wey ! tak sngkee , elly punn kau kutuk mcm2 , napeaa kau buad mcm thoo ? elly ken kwn baek kau ... bewk kau mintak maaf kyraa , aku taknak dieorang benci kau cukup2 !! thoo je wey ... sekarang niee aku dgn mcm2 pasal kau , tapii . aku tak amek kesahh pun . aku masal nk amek kesahh dahh pasal kau .mintak maaf ye , aku dahh tak bolee nk tlg kau lepas ape yg kau dahh buad dekad aku selame ny .

now , aku taknak kau rosak taw :) byeee :)
TERIMA KASIH KERNA MEMBACA YEE KAWAN2 :)

<wanie>

Tuesday, 7 February 2012

(: Parade :)

Hey ! mase ontheway nk pergi Parade knn , kaka2 aku nk balek KL dahh . mase thoo aku dgn cousin aku tipuu dorang . kate nk keluar jp . MUHEHEHE , aku dpt rm20 dkad kaka sulong aku . hary taon baro cinee lhaa katee kn .:) Aku nd cousin aku siap2 dkad rumah mmbe cousin aku . okee now, kitee uwg dahh siap .Time nk call teksi pulak ! err ,mang bodoe betoll lhaa ! Teksi tak ad !!? mampos ! call teksi melayu pulak ,die kate die ad hall! woii... mcm mnaa ny .. dahh terdesak sgt . kite tggu bas .mak lhaa ! lame gile , dahh berpeloh2 dahh . dahh biase pergy jln2 newk teksi nd motor , sekali kene mcm ny . Mang ssah timee thoo. Bilee dahh sampai . mai lepak2 jp... cari selua , cuci matee.muehehe . :) aku kate dkad cousin aku , jom tangkap gamba dkad kedai komdom! hahaha , bodoe . skaly mang tk jdii lhaa ,kdai ttop. alaa , bkn aku nk sgt tangkap gmba dgn patong komdom thoo . Emm , tlg kaka Ena crii seluar BF dy , die tk taw saiz bf dy. aku tlg lhaa . dahh selesaii , time balek pulak ! ALAMAK!! t'tinggal bas lhaa pulak ! cousin aku Intan dahh panas dahh , dah lhaa kje , ny bas pulak t'tinggal!!  die hot dy diamm je . pdan muke org yg bwk bas thoo , knee mrah . tinggal lgyy kitee uwg .kann dahh knee .Time tgh tnggu bas , ad satoo cinee ny .. ddok tgk2 aku , aku taw lhaa comel. tp, sorry lhaa . aku dahh berpunya , bile aku tgk tmpat laen , ddok tgk aku , engat aku tk nampak kea ,adoyy . BTW ,koe comel (: 6;30 bas dahh smpaii , kitee uwg ddok belakangg skali . dahh sampai dkad kwasan kitee , aku uwg last trun . aku nmpak mamat thoo tgk aku , ehh .kesahh plak aku .. err , papee . mang seronok .  Kne tggal bas plak thoo . sadd :'( kayy byee.

                                          <Wanie>