BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Tuesday, 19 June 2012

Maaf Kann Akuu

Hai semuaa :) Akuu Harapp Kau bacaa. To: (AZIM) 

Azimm , atienn nak mintak maaf okayh , bukann sajaa nak buat azim macamm toe , Tak adaa niat pun :|  Atien mintak maaf sangat2 . Kalau kitaa adaa jodoh , kitaa ............ okayh ? hee sorry korang , kalau pandai , tekaa lahh okayh ?! :)  Buad masaa sekarang niee , Atien tak pilih sapa2 lagi , Senang ceritaa . duaa2 rasaa nak putus , pening kepalaa di buat nya. Now , kalau Azim still nak dekad atien , berdoaa lahh okayh? :)  kalau kitaa adaa jodoh . Mybee kannn ! janagnn risauu lahh , kalau kau tunggu aku , aku tunggu kauu :) okayhh lahh , aku mintak maaf secare terbuka , bukan apee , aku tak rasaa tenang lahh . Err , byee :/

Terima kasih keranaa membacaa .Azimm , maaf kann atien :)

                                                          ^^v Waniee.

0 comments: