BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Tuesday, 5 June 2012

looking for love▲

HAI pembacaa :) sekarang aku happy giloo couple dengan sorang mamat sweet nie , Haha . comelllhaa dia masa firts time jumpa. Hee~~ Namaa diaa Azim , Dahh lamaa kenal . seriously Akuu sayang lagi diaa daripada Amer tuh ,Walaupun couple dengan dia dah setahun lebih kan. Aku sayang lagi azimm . Diaa pandai amek hati akuu ..HEE :D .Tapii , aku takut nak setiaa :( Korang mesti nak tahu kann ?! mestilahh -..- wee ~ /Emm , disebabkan  lelaki yang aku harap-2kann , diaa dah hampakan perasaan aku , permainkan perasaan aku, ituu lhaa aku takut nak setiaa,Takut kenaa lagi.\ Tapi sekarang .Aku harapp-2 Azimm nie baik orangnya :) Kembang lahh tuh orang pujii diaa baik(azim) . Uuuu ... first date dekad J.j .Kitaa orang susahh jumpa . rumahh jauh-2 :( tak apaa.Akuu bukan kesah pun .Janji , masej/call kan ?! 



Hee _ Comel tak diaa ? Tak comel ? Pedulii apaa aku kau nak cakap apaa >.< hee~ kidding :*
Hahaha , kelakar lah tengok gambar nie. Yelah , firts timee kowd HANG pakai tudung ...uuuuu ~~ :)
27.may.2012 11:35p.m ... sukaa tarikh niee :P
Haha "" tak tahann tengok mukaa akuu *Takk bole belah* Now , aku bahagiaa gilOoo-2 dengan diaa , Pandai pujuk :) ..err  ade bayak lagi pasal diaa.Malas nak ceritaa semuaanya . privet LOL :)
kayh , nytee . Take caree :) terimaa kasih sebab bacaa bloog aku yang tak Lawoo niee :)


                                                                     <WANIE>

0 comments: