BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Thursday, 7 June 2012

The most stupid sentence I ever heard

Hai , korang nak tahu "ayat yang paling bodoh pernah aku dengar" .Orang kataa aku dah barai. ERR , kelakar pun adaa bilaa dengar kan . Suka fitnah orang, Ape korang dapat huh bilaa buad ceritaa/ burukkan nama orang .... Taw tak dosa . adoh  Jahat-2aku pun tak lah nak jatuh kan Maruah orang . Aku paham lah apa Riaksi dorang . Malu/ geram. Cuba pikir-2 balik .Korang kataa orang nie dah barai lah , bohsia lah , cuba korang kenaa macam mana korang buad dekad  orang . Mesti sakit hatikan ?! Haa , kalau orang macam tuh , namanya mintak kaki! kutuk orang boleh , tapi bila kutuk diaa , melenting bagai .Em, Nie adaa satu masusia yang paling kurang hajar pernah aku dengar .Namaa tak perlulah tahu yee .Dia sekolah AGAMA ,tapi perangai nauzubillah !-_____- .



Dia kata dekad kawan akuu , [wey zurien ,atien dah barai kan] woooo! gempak kataa aku dah barai! membe aku zurien tuh sampai kene gantung sekolah gaduh pasal diaa .Dia yang buad cerita/cari pasal .pergi report dekat cikgu.Buruknyaa peranagi. :-) .Tuhpun aku baru tahu ,diaa balik Ipoh , report dekad aku pasal budak tuh , Takboleh buat ape lah ,aku tak tahu rumah dia dekad mana, Tapiaku kenal lah diaa, diaa sama kelas dengan aku masa darjah 6. Punyaa lahh kawan dulu, Huhh,Kawan tikam belakang ,Macam tuh lah?! 


P/s: kalau korang tereasa pada ayat dekad atas tuh ,mintak maaf ye . untung pengajaran tok korang .kbye,.thanks sebab singgah dekad blog aku . bhaii                                                                   


                                     <Wanie budak kidal>

0 comments: