BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Tuesday, 29 May 2012

Aaaweesomee

Hello Semua :)

Pada Harii nie akuu happy sangat-2. Yelhaa , Dia lhaa EX akuu yang firtstime aku couple dengan dia. Start aku duduk ipoh ,start tuh lah aku couple dengan diaa , tapi masa tuh kami couple tak lama. 6 bulan sajaa ... lepas tuh aku couple denagn Fikry ,dan yang ke-3 Amer . Wahh , yang niee paling aku tak sangkaa .. Aku couple balik dengan diaa balik  -Azim-  diaa tuh lah bf yang pertama aku couple dekad Ipoh nie .. Lamaa aku tunggu diaa , Akhirrnyaa Tercapaii jugakk , nak taw kenapa akuu sukaa couple dengan diaa ?

 --sebab diaa tuh sweet ,paham perasaan aku-- (tak macam lelaki lain)

seronok couple dengan diaa ...comell jeh diaa tuh :) Masa first time aku couple dengan diaa, cadang nakk jumpeaa diaa, tapii takk jadii. Adaa halangan time tuh  ,aku pun tak ingat kenapaa. :p hee~  Okay2, padaa 30.mei.2012 niee , akuu dahh comferm dahh jumpeaa diaa .. EHeee ~ teringinn nakk tengokk diaa :) Harap-2 kamii kekal okay :) aminn ~ okayylahh . nanti kitaa masuk gambar kitaa yaww dengan diaa :)

nytee:) terimaa kasihh keranaa membacaaa :) mogaa korang semuaa sukaa :)

                                                          <Wanie>

Tuesday, 15 May 2012

sumpahh konon !

heyloo :)

Err , niee adaa cerita seronokk sangat ! oihh , amer2 . kesiann kauu kann , nakk libangg takk jadihh meyyhh .. ototot , kesiannn .. Kauu engadd dakk , kauu siapp bbedd jarii lagii kataa . kitaa jangan CURANG sampaii bilaa2 . engadd ? compemm dakk punyaa kann ! Akuu savee lhaa doee kauu janjii macam2 dekadd akuu ... akuu simpann sekarang niee .. bhaha , kalau kauu nak kataa aku gilaa . kataa lhaa. kauu yang buad aku macam niee , tapii akuu takkann gilaa sebab kauu lhaa siakk ! jantann macam kau niee . tikamm jehh . matiii sudah !!

Ya allah , harap2 amerr kenaa lebihh terokk lagii apaa yang diaa pernahh buadd dekadd akuu ,AMINNN !!  
Orang yangg macamm kauu niee patutt kenaa balasann .. betoll dak ? harap2 doaa akuu termakbull ..:)
Nakk kataa aku kejam ? soo , go dieee lhaa ! memangg akuu kejamm ..

Kauu bagi Alasann dekadd aku , kauu kataa """abang aku pergi serang kauu lhaa , kataa akuu layann jantann lhaa , kataa kauu takk tahann maki hamunn akuu lhaa .. blaaablaaablaa ~~ """ kelamm lhaa kauu .. niee akuu jawabb semuaa soalan kau .

1:yang pasal abang akuu tuh memang tak betoll , sukaa hatii kauu jehh gunaa namaa abang akuu .
2:akuu layann jantan , yeaa akuu layann , sebab akuu taknakk dorangg kataa akuu sombongg , habiss kauu . layann perempuann tuhh apaa ? ada scandlee lagii yeaa ! . sembang bukann main
3:akuu maki hamunn kauu sebab akuu tak nakk kauu pijakk kepalaa akuu wey ! sebab sebelom niee kauu pernahh curangg dengann akuu sebelumm niee .. heyy kauu niee , bilaa akuu mintaakk breakk tak nakk

hah , yangg lagii satoo , kauu kataa kauu tak tahann aku cakap ""BREAK" nakk taww kenapaa .
 *sajaa nakk testt kauu lhaa wey*

okayy lhaa , bosann ceritaa pasall kauu niee sebenarrnyaa .. TERIMAA KASIHH

                                                       <wanie>

Monday, 14 May 2012

aku sayang hang wey :'(

Hai pembaca :/ Harii niee adaa ceritaa sedihh lhaa maww ceritaa .. pasall waniee samaa ex waniee . kitaa baruu jehh break :'(

Masaa tuhh pukul 12 tengah malam . start pda pukul tuhh . Hati jadi waniee . 12mei2012. Ex waniee buad call me backk . First diaa Ucap befday towk waniee . wahh ~ timaa tuhh waniee happy gilaa .. Diaa kataa , nanti harii selasaa . jumpeaa taw . adaa bendaa nakk cakapp . Waniee paksaa diaa . [baiikk cakapp !!] . 

Diaa ceritaa- abang beby adaaa jumpeaa biy , bagii amarann . abg beby cakap kawan pums jangan , diaa kataa sebab biy exam beby gagal..nd lain2.lala..

whattdaahell . masaa tuhh waniee menangiss samapii pukul 1 pagii . mentang2 lhaa dapat free call kan .Emm , Waniee rasaa lainn macam , sekali waniee suruhh membaa waniee HACK semuaa FB Amer [ex wanie].  woww ! ceritaa gempakk nieh !

Diaa couplee dengan ex membaa wanie , yiyin ; diaa tuhh orang cina . ahakss , beriaa jehh kataa tunggu aku bagai ! tapii rupa2nyaa adaa scandlee! butohh luu jantan ! Thann bilaa dahh kantoii .. Waniee call diaa , diaa tak angkad  . waniee pimjam fixie membaa waniee , pee carii tempat amer selalu lepak . Masaa tuhh waniee adaa fowed masej amer .BIY JANJI BIY TAKAN CURANG SAMPAI BILA2 . puihhh hakktuihh ! . janjii kosongg lhaa diaa tuhh , kakii kencingg !! . diaa kataa apa , diaa tak berani janji . Lalalala ` aku fowed , bkn sowh kau janjii lhaa siakk ! 

Bilaa jumpeaa depan2 , waniee suwhh diaa jujurr 
.wanie:biyy cubaa jujurr , beby tak marahh
amer:yeaa , orang adaa scandle. kenapaa .

wah , timee tuhh waniee nagisss bagaii nak rakk ! waniee cakpp

kenapaa biy buadd mcm nie , beby sayang biyy ndd lalalalala .. sikidd jehh bolee bagiii taww . diaa diamm jehh .diaa bagii alasann , diaa kataa waniee nyy layang lelaki lhaa apaa lhaa . adaa mamat ajak buadd tuhh waniee ktaa jum lhaa . waniee beraanii sumpahh dekadd Allah nd korang yang waniee takk pernahh cakap macam tuhh , dann waniee takk pernahh tergedik2 dengan jantan lainn masaa waniee couple dengan amerr dulu . Diaaa bacaa macam hinduu , mainn cakap jehh ... Tapaa lhaa biyy , uwgg taww lhaa kann biyy nakk sangat dekadd cinaa tuhh kann . amek2 , akuu nak tengokk sejauhh mnaa kauu kekal lamaa dengann diaa .. Membaaa kauu kataa diaa lagi terukk layan lakii . terokk darii aku .. 

Tadaa masalahh , akuu bagii perluangg dekad kauu . Don't worry dearr .. i love youu bebybhoo ,.:'(..ayt tuhh , diaa bagi dekad pompann tuhh.. siakk kauu , sukaa hatii jehh bagii ayt bebybhoo tuhh dkadd cinaa tuhh kann ! err . ayat akuu lha woi ! Aku yang start gunaa ayt tuhh towk kauu ! Diaa kataa diaa takk tahann dengan maki hamunn waniee , sapaa takk marahh kann , diaa bagii bendaa yangg kitaa tak sukaa .. lagii satuu , waniee tak nak bagii ex waniee tuhh PIJAK kepalaa ! niee baruu kasii peluang sikid nakk gedik2 dengan diaa , diaa dahh pijak kepalaa , 

Ramaii orang kataa biyy bodohh ! sebab biyy breakk dengann beby semataa2 dengann pompann tuhh , asal . maw barangg diaa paa ? alolooo , tiannn kauu eah . kauu sanggup dajall membaa aku ,semata2 nakk couplee dgnn pompann tuhh . sikidd tak amekk taww lorhh ! kalau 1 bulann aku couplee dgnn kauu tapaa lhaa nakk break keaa apaa , niee kau breakk timee 13-05-2012 . cukup 1 tahunn 3 bulann aku couple dgnn kau , kauu memang bodoh . kauu ktaa aku layann jantann , habiss kauu buadd FB banyak2 tuhh towk peaa , siapp gunaa picc lainn lagii , nakk cover darii akuu , membaa aku hack kauu , betinaa jehh banyakk dekadd dlm masej kauu . eaihh .. cakapp orangg jehh lebehh , kauu tuhh yangg lebehh .. bialaa aku ktaa abg akuu nakk ckp dgnn kauu , aku call kauu Off call , sall , goyang ?!! ERR . kalauu bendaa betoll tapaa , aku ayt abg akuu ta pyhh serangg kauu , kalau salahh , akuu pee ekodd abang akuu pee belasahh kauu cukup2 , buadd ceritaa jeh taw . :/

#banyak lagii ceritaa nyaa , kalau nakk lebeh lanjutt , jumpeaa waniee .sekiann Terimaa kasih . Mohd amer rusyaidi . read !! sooo BEWARE ! 

                                                             <wanie>

Monday, 7 May 2012

2jam25minit Di Sekolah :'(

Hai semua ? :) nahhh , nie nak cerita kenapa tajuk tuh (2jam25minit di sekolah) 
Niee pasall senggugutlhaa nie ! Arghh .... bilaa dahh sampai sekolah lhaa kau sakit perut ! -.-'
start sakit perut tuuhh dalam bas lagi . dahh nak sampai dahh . aku dahh syak dahh . dekad sekolah nanti mesti sakit . Now , betul2 sakit! 
Lepass turun dari bas , membe aku semuaa pelik tegok mukaa aku . pucatt jeh drang kate . Lepas aku turun dalam bas , nak beli gula-2 lhaa konon nyaa . nak makan dalam kelas time belajar nanti . HAHAH .budak baik kan ? :) Masa pertama belajar , tima Kemahiran Hidup . cikgu belah perempuan tak datang .So , kitaa org masuk kelas budak lelaki . Kami budak perempuan tak belajar . so, enjoy lhaa kan . Tapi aku tak enjoyy pumss . sakit perut sangat yg teramat sakit!!

Dahh tak tahan sangat , aku ajak membe aku . pergi bawah telefone mak aku . Mak aku kata sama ada mak aku ambil atau abang aku ambil . Aku on fone, sebab mak aku suruh on . nanti senang nak call . bila abang aku dah sampai dekad pejabat .Kerani bodoh tuh pulak suruh aku dengan kawan aku cari guru bertugas .Benda diaa boleh buad sendiri . bilaa dahh penat cari cikgu . sampai2 jehh pejabat cikgu lain pulak yg tulis kan borong . Bodohh gilaa kerani tuhh . Saja cari pasal ape . :/ err , bilaa dahh nak balik tuhh . abang aku pulak jadi gilaa . bawak moto macam orang gilaa , celah sana, celahh sinii ... dahh lhaa sakit perutt ... mengongg miaa abg! :) Nasib baikk lhaa aku bawak fone . emm , pengalaman yang paling aku benci :'( Waaa ~ okegg lhaa , aku nak tidurr , penatt :(


TERIMA KASIH  :)


                                                                      (: Waniee:)