BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Tuesday, 3 July 2012

thank's baby :)

Haii everyone ! nie nak cerita pasal kek! yummy , sedappp kann ?!





Tuuuu diaaaaa ,Kek nie kawan aku yang bagi , nak tahu ceritaaa tak? hee , nie nak cerita.

Masa toe pukul 12:30 ptg . bas sekolah aku datang , dorang dahh kelam kabut sebut namaa aku .(wey , atien dtg2) haha , sekali aku tak adaaa , siann dorg , dorang kataa , tapaa nanti bas atien dtg balik . Pukul 2 tepat ! (bas atien dtgg ! cepat2 !) sekali kawan aku eyka jeh yang turun , dorang cakap , (alaaaa , atien tak datang , kek nie macam mna ?!) dorang nangiss kowdd ,, maaf yaw !eheee , tup-2 aku datang dengan mama aku , masa tengah salam mama aku tuu , aku tengok dorang bukaN main lagi melompat2 dalam ke'gembiraan,HAHAHA , lepass jee aku turun dari keretaa , Kyraa datang-2 teruss salat krim kek dekad muka aku , cehh kurang adapp !  semuaa serbu aku salat kek dekad aku , Ya Allah seronok nyaa dapat kawan yg penyanyang mcam korg ! Bendaa befday aku hari sabtu , dorang buat sebelum hari sabtu , iaitu hari jumaat ! hee seronok ! Masa tahun lepas dorang baling tepung ! msa balik sekolah . sampai te'TELAN TEPUNG TAHU ! Kyraa jugak punca nyaa ! tapaa , tak kesah :) korangg adoo , mesti s'setengah adaa kann ? tengok toee , Wanie heree nama FB aku :) yaaww  nie kek Amy yg tolong beli kann , cantekk beb , BOBOBOI kau bagi , tak minat lahh , tapaa janji nice , terima kasihh kawan , aku ingat samPAi mati :))

P/S : Benda nie dah lama terjadi , pada hari 11 may 2012 , befday aku 12 may :) hari yang paling aku tak boleh lupaa 13 may 2012 hadiah dari ex kesayangn aku , 1 tahun3 bulan tiba2 mintak break , syokk gilaaa lahh ! (tak adaa kena mengena pums kann ) hee , peace yaw (Y) THANKS FOR READING :) MAAF POST LAMBAT :D


THANKS TO FWENS : AMY , FIZA , ELLY , MIMIE , TEHA ,KYRA , YATIE , BALQIS , EYKA ,PUTRI  , yg lain2 aku tak ingat ! sorry

0 comments: