BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Hi ,Saye wanie , nyy wanie miaa blog,wanie miaa blog tak lhaa secantek mcm korunk miaa blog , uhh ! abaikan,thanks..:))

Sunday, 25 December 2011

(: Sweet Talker , Mulut Serupa Tahi :)


Aku tak tho ape msalah die , tibe2 tulis dekad wall FB aku mcm2 , kutok aku mcm2 , ape msalah die enth ! aku tak paham , ape yg die nak . die nie , harap jea ank ustaz .Tapi , aku tak sangke dy mcm nie ! tibe2 jea , gila ke ! adoy , aku sabar je dengan die . panas hatu aku bile die kutuk aku mcm2 , kalau nak bagi nasihat tho , AYAT tho berpade2 lhaa ! Nie , kutuk mcm2 , sebok tepi kain orang , cuba lhaa gaje tepi kain thoo sendiri .Tengok , Bersih ke tak ! Nie , belom cek lagi , dah sebok hal orang ! Pening kepale dibuat yea ! Jahat2 aku pun , aku sedar diri aku tho sape ! Bukan mcm die nie , harap jea ANAK USTAZ ! tapi , buad bende yg kite tak suka .Baru2 nie , aku ade dengar 2 kes pasal die , Yang pertama tho , aku dengar . Die ad lhaa bagi tho dkad mmbe perempuan tho yg perempuan tho kutok mmbe die , padahal Bende tak betol . die orang gaduh lhaa pasal tho . punce laki nie lhaa dieorang gaduh . sekali , alhamdulillah . Baik pun . :) Yang kedua pulak , die kate Cousin Aku mcm2 , die tulis dekad WALL FB cousin aku (GILA LAKI) .adoy , mana ade ! dah laki die mintak break , die cari lhaa BF baru ...Tak salah kan . korang pun ade jugak mcm tho . SETANyg di rejam betol lhaa ! kalau aku lhaa , aku tak lhaa mcm tho . aku biar jew . salah kea ape yg kite nak buad , hanya diri kita jea nak terima kea tak !!! soo ! please lhaa ! aku tak suka orang yg suka sebok hal orang melain kn die pun same !! Aku tak sangke lhaa .Aku sedar diri aku nie tak seberape . tapi , aku tengok ape yg orang lain buad . aku tak pernah sebok hal orang . melain kn HALANG orang BERGADUH ! bende boleh SLOWTALK knn .

PS :TOLONG LHAA JAGE TEPI KAIN KOE SENDIRI LHAA MAMAT . NIE AKU CERITA SIKID . JANGAN SAMPAI AKU COPY APE YANG KOE TULIS DEKAD INBOX AKU !
Assalammualaikum :)

<wanie>

Thursday, 22 December 2011

(: AZAM baroo :)

Wwwooww ! Azam baroo ! start 2012 ! aku akan tukar azam baroo !

◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕─◕▄███▄◕ ◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕─◕▀──██
◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕─◕──██◕
◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕─◕─██◕
◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕◕█████
 
Apa azam korang ?! huh ?! Azam aku bayak , tho unn kalo TERMAKBUL lhaa ! Aku ny bukan betol unn .HAHA" CRazzY !
1: tukar style , aku nak jdy lbeyh style dry skrg !
2:boyfriend baro ! hahahahahaha ! [gelak jahat !] kalau dye syg aku , and aku syg dye , insyaAllah , aku tak cari yg laen :)
3: playgirl mybe :) HEHEHE
4: budak baik, insyaAllah.. Aku nak jadi kaka yg baik . nak jage bodak form 1 SMKT ! wow!
5:aku nak exam aku sume lulus ,taknak ad yg lulus ad yg gagal! whatthefuck !!!
6:aku taknak jadi hipokrid  dpan BF , MMBER and famly aku !
7: aku taknak sked kn haty mmbe and fmly aku ...
8:aku akn usehe untk dri aku! taknak gune duet fmly aku !
 
OKe ! so , now . nak tukar kesume yea. tepad pda pkol 12:00A.M 01/01/12 . sumua yea akan brubah ! InsyaAllah !amminn ~~  yaeaa!! harap2 lhaa . aku nak ajak famly aku and bf aku pergi dataran .tgok bunge api ! hahaha! oke , dahh thoo azam aku . okeee , byep2 :)
 
                                  <wanie>

Tuesday, 20 December 2011

(: im not alone :)

Assalammualaikum :) cehh wahh , baikk pulak ..:P

aku ckap mcm thoo , sbb walau ap2 pun . aku tak kesunyian .. yelahh . tgk bwahh ny :)


●●۩۞۩●●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬♥ஜ۩۞۩ஜ♥▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●●۩۞۩●●
I - A M - N O T - A L O N E... A L L A H - I S - A L W A Y S - W I T H - M E
●●۩۞۩●●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬♥ஜ۩۞۩ஜ♥▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●●۩۞۩●


kann !! haa , jahat2 aku unn , aku tak lhaa terok sgat ! huk ...Atleas aku engat Allah kn .
hmm, tapi kann . aku sembahyang tak sahh lhaa ! :'( waaa!! sedayh2 , nak tho knape?!

**aku dai rambot **
haiiyo...
kat sekolah jea aku sembahyang , zohor and asar . hmm , walau ap2 unn , aku ttap br'doa dkad Allah . wlau aku tak sembahyang , aku rety sembahyang , aku bukan nak belagak lhaa kn , korang unn rety jugak . !  kan3! hemm , ap nak jadi dengan aku ny ! urghh , cari dose ! hmm , :/ aku cuba hilang kn DAI ny , kbhaaii , assalammualaikum si pembaca , bye2 :)

          <wanie>

Tuesday, 13 December 2011

due2 same jahh ! -,-'

Ad lahh kn , aku bukak FACEBOOK bf aku , then aku tgk inbox dy . skaly , mou tak tekejut aku .
Amer mintak scandle dengan sato pompan ny .Pompan tuu kate, tak nak cari musuh . tapi , nape koe trus kn jugak . siall ehh. sabar je larhh .-,-'. Amer pun sato , dah ad awek . nak jugak cari scandle . scandle amer uh ex gf die . so, kenape hari tuhh aku kate dekad koe , koe tak nak dkad ex koe tuh ?! tapi , koe sandle jugak kn .?! haihh , bile aku mintak break . koe tak nak .petak kepale aku . adoy ..


Dah kantoi dengan aku . ape lagi , time aku bace masej amer and pompan tuhh , cousin aku ad . cousin aku nak backup aku lah , die masej pompan tuhh . cousin aku cakap elok2 nak kurang ajar pulak .dah larhh otw nak msok form 1 . dah tunjuk bagos. bahase GOOD sangat !malam seked . aku call gune fone cousin aku . kakak die yg angkad .ehh, aku tak nak ckap dengan koe lahh , ape lagi , aku start ahh maki hamun die .skali kaka die yg 20 taon tuhh dowk sound2 aku balek . die kate aku nie kurang ajar.kaka aku lebeh tue dary koe larhh -,-' . sape sekarang . adek koe yg start dulo ! pantat towl !bile nak slow talk , nk maki2 pulak . aku piki jaohh je . kalo tak , tak thoo larhh . pompan tuhh dah ad bf dah pun . yg nak syok dekad bf uwg nape ?!! LUZERR !!--' . die kate aku and laen2 kurang aja dengan uwg lebeh tue dari kite uwg . sape ?! KAMI ?! sorry yahh , ADEK koe start , aku pun start larhh . :)


Time aku cakap dengan pompan tuhh , gedik gile babi! tak habes [OHH YA2] tuhh jahh yg koe rety ckap . KESIAN ! aku dahh HOT sgt . aku call gune hp rumah , aku call pompan tuh and hp aku pulak aku call amer . aku dekad2 kn hp aku aku kate , bie pilih sape , uwg ato eqin . die cakp uwg .soo , aku ttup hp aku then aku kate . puas koe pompan .dahh degar kn . soo , kbhaii .

#Jangan pikir bende nie dah selesai bagi aku . belom facet2face .tak selesai lagi .soo, jgn nak happy gool lucky yaa^^ ]

yang paling aku tak lupe , koe kate aku burok ?! sorry . sume manusia tak sempurna lahh woi !makcik cleaner j.jasco tuhh lagi lawa dary koe .hahahaha :D #

byepp . sorry .byk mencarot.  P/S: aku tho amer buad perangai lagi .due2 aku sebat . hee~~ taiko pulak ehh .==' .

nak tengok muke pompan tuh ?! mimpi kn jahh . kbhaii..

            <wanie>

Thursday, 8 December 2011

Cina Babii !!!

Ad stoo cine ny . dye Renovate rumah aku , bukan rumah aku larhh. bpak aku pnye . Cine tu baru jee renovate rumahh aku . dahh tunjuk belang .wahhh , lu pikirr wa goyang sama lu , bile2 mase jee wa bole sound lu laa!! hihik!!

Nak thoo nape aku nak sound dye ?! oke2 ,kite ceritee ya^^

1: (Time tuu , cine2 bodohh nye , datang rumah . Ayah aku , nak bagi plan dekat cine nye larhh . Aku Unl dekat ruang tamu , dekat meje makan . Ad larhh stoo cinee nye, dowk usha2 aku .Aku diamm jee, malas nak layan koe. klo mude takap larhh jugakk kn ?! nye ta .!haahahah !! )

2: ( Aku dari rumah opah aku dgn cousin aku. Time tuu, cine2 bongok ny, dowk tgok2 aku. Ap masalah koe ?! Bile aku nak msok rumah , cine yg usha aku tuu , ckap dkt membe2 dye . ad la larhh dape ckap kn. dape  engt aku tak pham bahase dape . aku kate larhh , ENGT AKU TAK THOO AP KORANG CKAP !!! lpass tu , dorang tross diamm ..)

3: ( 6/12/11 .Aku bagi thoo mama aku yg pasal tuu , mama aku cerite , time mama aku tydo . cine tuu buad mcm rumah sendiry , maen msokk jaa!! wahh , sesuka haty dye je kn...mama aku tutup pntu kowd , bkan bukak ...Lepas dye dahh buad perangai mcm tuu , bile mama aku nak pegi keje . mama aku angkod sume brang2 kemas and brang2 berhage bwak pegi keje .)

4: (Aku cerite lahh yg dye dowk usha2 aku . mama aku kate klo dye buad pranagi lagy . thoo larhh . yg aku pulak , dye buad pranagi dkat aku . jgn tnye nape aku sound koe gune bhase baku koe tuu . hahah)

benci CINA PEK mcm lu derr .

byep2..
              <wanie>

         

Sunday, 4 December 2011

(: Sayang Opah :)

Siann Opahh aku , die kene STROKE .Salah makan ubat . hemm, tak tow die salah makan ubat ap :'( .ya Allah , aku harap ,opah aku cepat sembuhh .AMIN ~

sekarang nie , aku tengok opah aku dah semakin sembuhh , wahh .. bagoss lahh tuu kn ?! ohh ya, sekarang nie, ramai sepupu-sepapat aku datang rumah opah aku .nak tengok opah aku .hmm ,rety pulak datang .kalow tak tuu , jangan harapp larhh .haha^^

So now! Everyday ,opah aku kene makan ubat . ehh , jemu aku makan ubat . da lahh aku ta skew makan ubat . yang tak tahan tuu , sebelom makan , asyek2 ENJET!!!
AUCCHHH !!! ta suke kene enjet . sakett !!

heemm, korang best larhh kn , opah korang sehad lagi .tak macam aku nie hah !! kecuali , yang dah , Innalillah and saket larhh..btw , Aku harap sangat2 ,moge opah aku cepat sembuh, tolang doa kn toww.. nnty Allah bagi korang pahale..korang tak nak . kalo tak nak .bagi dekat aku .heee~~ okee larhh.tuu je yang nak cerite .
pupyy all, thank coz reading :)

                 <wanie>

(: Cinta Muka Buku :)

Cinta Di FACEBOOK :)
Hyy , readd yaa^^



Baru je 2 hari aku break denagn ex boyfriend aku nie,tak sampai 1minggu . dahh ade orang minx couple nie. ^___^

cerite 1 - Amer mintak tolang membe aku cari awek . name membe aku tho Kyra .membe aku , nie kenal sangat Amer nie.. Amer sorohh larhh si Kyra nie cary awek . time tuu ,dieorang tengah chat larhh kn . Kyra kate , koe add bodak nie . ^Dark kecik^ Amer kate .=oke=

 
2- Mase tu pulak aku tengah unl . Aku tengah sebokk larhh ad orang add. Aku senang je , app jee .Lepas tuu , yang amir nie dowk LIKE2 aku pnye comment .banyak pulak tuu , then die hantar masej dalam facebook . die tnye name and bagai2 larhh kn . then die tnye .AMER= dah b'pnye ke?
AKU=belom , baru break . Sekali amer nie macam ayat2 aku larhh . last2 , die minx numbe fone..Time tuu , aku dah nak out dahhh ,sekali diepakse aku bagi numbe aku . haihh , macam nak ayat jee. Rezeki knn ?? so, bagi jelarhh :) Malam esok ye, amir masej aku . die kate larhh die yang mamat mintak number tuu and bagai2 larhhkn. Dalam pukul 10;05 camtuu , die mintak couple . haihh , aku takkenal die,sesuke haty pulak .Time tuu, dalam kepale hotak aku nie, cadang nak Game si Amer nie , haha .Sekali tak jady larhh . Enthh kenape. mybe aku dah start sayang die kowd . aku nie cepat rase sayang .nggeee~~:D

3-lepas firs date jumpe . Dalam haty aku , haikk ??! macam kenal je.. sekali aku engat2 kn . larhh darkk kelas aku nie .. time tuu , Aku dahh bengong2 dahh .arhh , biaa jelarhh . die bukan kenal aku punn^^^ haha. soo , aku punn truss jelarhh .takk susahh kn .. hemm , oke larhh . akuda boring na terang kn cerite nie .pupyy
:))


                      <wanie>

(: HangOut :)

23/11/11

=Hari yang paling best dalam hidop aku .Wahh ,akhiryee . Aku dapat jugakk b'gamba dengan my husbd . Yang die nie ,malu 2 pulakk . Tarikk idongg tuu karang , :) Hemm , mase tuu . Sume mamat dowk pandang2 aku , ehh , sorry . Aku dahh ad Bf larhh ,amek koe. Padan muke . Mase aku tengah single , tanak pandang pulakk ,sewel betol.:) Bile aku lupe nak pengang tangan bf aku nie , sume usha padat dekat aku , sekali tuu, aku kenekn dieorang . tengah best2 usha aku, sekali aku pengang tangan bf aku , aku dega .*adoyy , da ad bf rupeye.. Aku, dieorang nak pandang pulak . Sedare aku tanak pandang , lawa ap .singlemingle lagi .. bdohh larhh koe nie mamat . =,='
hemm , nie gamba firts aku dengan bf aku..:)


Kami tak se sweet macam korang semua kn ?! mvn , 13/2/11.
hary yang aku paling suke time aku couple dengan amer . yum3 :)
sonokk sangat2 dapat b'gamba dengan die senyap2.hee~~best kene
tangkapgamba senyap2.tuu larhh .malu2 lagi .GEDIK :)
bie <3  bby
Kiteorang selalu gadohh .Tapi , kejap jee .. tak larhh sampai seminggu tuu .
tak pernahh punn b'laku .:) harap2 tak larhh macam tuu
sekali . Bile aku mintak break , amer tanak , die akan kate
bie tanak lepas kn bby.. argghh , aku pun tanak .Tapi , tuu larhh , amer nie suke bagi aku
marah .Haihh ,Sabarr je larhh . tanak break dengan die !!
Aku sayang die ~! hemm,bia die yang buad k'putusan . Aku redha jelarhh .
kan3 :)

#oke larhh ,nak tidoo . penatt sudaa.. pupyy :)

<wanie>

): kesah dulo & Now . :(

2001: Mase aku kecik2 , ayah aku tak bagi aku keluar rumah.Yelahhh ,kecik lagi kn .Mesty larhh risau kn ?Mase petang ,aku selalu teman ayah aku bace surat khabar .Dduk dkat depan Tv.Best jee .Dlow , kalau ayah aku balik keje je , mesty beli kn ak cokolate . Yum2..:) aku dlow , tak rety nak main taman .Main je , mesty jatohh .Tak biase larhh kate kn .. hmm, dlow putihh je . Sekarang , haihh , gelap sikit..:'/ kecik2 dlow sume layan aku dengan baik .Tak penahh gadoh2. Now, hmm , hammpehh !!! :D

2004 : Mama aku kn keje . bile pagi , aku selalu nagezz . sebab mimpi merepek2 . mimpi kene keja dengan H**** larhh, kene culikk larhh .hahaha**:) Bile abang2 aku balik dary scolah .Aku dengan muke nagez2 ye , pegi dekat abang aku .Mengadu bagaii larhh .Cumell kn ?! haha.Aku engat lagi ,mase aku baru bangon tido , tengok mama tak ada, time tuu abg aku baru balik scolah . Abang aku yang k-3 nie , tgah mndy .Yang k-4 nie pulak dowk kacau2 abang aku tagah mndy .Time tuu tengah nagezz , sbb rinduu dkat mama. Then , mase aku pergi dekat abang aku , dieorang sume tanye , nape adik .. Aku cakap larhh , atien takod, last2 dieorang pujuk .. sweet kn ?! haha. Hah ! lagi sto , mase tuu aku main keja2 dengan abang aku yang k-4 nie . aku pulak jahat. Letak BEDAK dekat depan pintu bilik die , aku dduk dekat dalam bilik die , aku ejek2 larhh die , die bengang sekali die lari nak masoK bilik die tuu ,sekali ........ GEDEBOMMM !!!hahahahahaha , jatoh2..hahaha , benjol kepale die, padan muke abang.:p  jahat tak aku mase kecik2 , nakal kn?! hee ~~

2005: Time nak pergi scolah . mase tuu , aku baru dajahh 1 .abang aku yang k-4 nie pulak daja 6.Time tuu , abang aku jage aku dengan baikk .. haaa , sayang rupee yee aku . haha, sape tak sayang adekk knn. pagi2 , aku selalu pergi scolahh dengan die and fwenz2 die tuu. Mama aku suke ikat rambut yang macam anak cine dlow2 , macam sanggul due tuu ...haihh , aku tak suke ikad rambut macam tuu , tak cumell .:) .Bile balek je, kadang2 ayah aku amek aku dary scolah .Ayah aku selalu janji dengan aku , ayah aku cakap ,.Bile adek dah dajah 6 , kite pindah IPOH yee . aku hanya seyum jaa. :)

2010 :PERUBAHAN K-SEMUA SIKAP .

Abang aku dah tak macam dlow , asyek marahh je .Kalo gadoh mulut tuu tak ap larhh , nie tak . Tumbuk2 bagai .Maki sane sini.tak macam dlow!!
Mama pulak.. Ap aku buad , semua tak kene . Nie salah , tuu salahh . Aku tak bole buad ap.. diamm je . Hanya sabar separuhh iman .. :'(
Ayah pula , same jee perangai . dari dlow lagi. Tapi, ayah dah keje jaohh , dduk cameron , nak balik je , seminggu sekali. Tuu punn , aku dahh jemu pergi cameron . Boringg ..=,='
Sekarang , hidop aku dah m'berontakk .:'( nak je lari rumah , baru menyesal. padan muke , tapi , padan muke aku jugak . Nak lari mane kn . Engat senang ke .
Hah , kakak aku pulak,pandai .. selalu aja aku . tuu pun, aku jarang jumpe . kecik2 jee selalu jumpe . Now , susahh dahh . :(

keyhh , tuu larhh kisah aku mase kecik2 and Now. first2 , seronok je , last2 , hancurr .:'(

                 <wanie>

(: thanx bie :)

*Hy! saye dapat taddy bear .. koe ad?? haha. jahat kan ,

Btw , thanx sangat2.. cumell . bby ske2. gedikk pulak .:)
Time tu , baru nak marah die ..nak tahu sebab ape.. alahh , sebab Curang tuu lerr.:'/
hmm , aku baru je cadang nak jumpe die then tumbuk2 muke die , PADAN MUKE . sekali tak jadi ..mau tau nape tak jadi

1-die pegi convoy dekat Kuala Lumpur dengan membe die .mase petang die ade lagi dekat KL .firts , aku call die gune number cousin aku .thenaku masej die .aku kate . [petang jumpe , ade hal . enth , tu je yang ak engat .:D

2-malam , akujumpe die . die datang dengan membe die.[Shahrul].time tu ,panas je haty aku tengok amir nie. tapi , tak jadi nak marah .nampak muke die penat sangat . soo, aku sabar je larhh . aku panggel die dow sebelah , meyh tengok blog pompan tu, nak tunjuk bukti yang pasal curang tuu larhh , die cerite dari awal hingge akhir . so , aku dahh tahu larhh kess die . then,aku diam je. malas nak gadoh2 .

3-aku dah oke sikit dengan si bucuk aku ny :) entah , kesian die aku tengok .penat je... yang si Shahrul nie, tak habes2 dengan game dalam facebook tu . laptop aku jugak jadi mangse.haihh :)
aku nie pulak, sembang2 dengan amir.. merepek sane sini..

4-LAST,10.52 p.m. aku nak balik dahh , yang si Shahrul nie, tak habes2 lagi dengan game die tuu..yang amir nie pulak . die sohh amik something dalam rage moto die tuu , pelik aku .bukan barang aku . hamboii , macaii nampak.haha , aku sohh la die yang amik .. mybe amir dah bengang sangat, amir sohh Shahrul yang amik . Shahrul kate , =amir ,aku bubuhh dalam baju tow=
amir kate+ jangan ,karang bou hanyir pulak .+ dorang ny pahal . pelik aku .Shahrul nyorok laahhh sato barang dekat belakang dy . aku dah cuakk dahh time tuu .sekali ....

JENJENGGG !!! wahh , taddy bear . humm, time tuu . kembang aku . hee~ banyak kali aku ckap thanx dekat amir . then aku minx kissdekapipidie.  HAHAHA .
jangan jelezz..

Thursday, 1 December 2011

my life :)

gottchaa !! holaa fwenzz .. hope  korg tahu aku pnye perangai yaa ...


name :Fathin Iwani . just call me atien/wanie .. peace(Y)
umo aku 14 [2012] born in Kuala lumpur .live in Ipoh [2010]

untuk pemberitahuan , aku tak suka duduk ipoh , tak ramai kawan. boring**
lagi un dekat sini , bukan best pun, tak enjoy . walaupun sini ad J.J /PAREDE and laen2
tapi , amat m'boringkn ..arghh . tak suka-tak suka-tak suka duduk sini!!!!

oke , dah tahu name and hal2 laen , meyhh sini nak cerite perangai aku pulak .

aku tak tahu kenape aku ny SOMBONG ...then , kenape aku ny tak suka tegur orang..hmm , ape bule buad . tape , orang tegur aku layan la,tuu pun kalau aku berkenan nak kawan dengan koe.hihihi

aku ny panas baran seket . mybe keturunan kowdd !! hahaha. aku tak kaya ,sederhana . tapi ayah aku kaya.hahaha . ak nak mintak , semua dapat . anak last la kate kan . ohh ya . aku ad adek 5 bradek.2 kaka ,2 abg and aku last .hehehehe.. ak, tak cantek, tak cumel  , sederhana ja.. kalau bagi korg mybe cntek / cute kowdd haha.*perasan sudaaa~~*

aku tak tahu kenape orang tak suka dengan aku .. hmm, aku tak cari pasal pun dengan dyeorang . yg aku gadoh tuu laen cerite larhh . adoyy**aku paling tak suka bila ad orang kacau aku dalam fone . macam hape.:D and aku paling tak suka ,bile orang kedeku ilmu !!! hoii ,pikir dah pandai sangat kaa ?! aku thu larh aku ny sederhana .tapi , ta ah nak kedekut sangat . benci aku woii .grrr .[marah sorang2 plak ,hhihihi]

aku nak korang tahu , aku sayang diri aku dary famly , bf , fwnz and pet's ak.yelarhh  diri kite lebeh penting korg tahu..:)hahaha..bagi aku , aku tahu aku sombong , jahat . tapi , sombong2 aku ,jahat2 aku . dalam haty ad TAMAN . HIHIHI.

oke lahhh , nak rehat kn tangan , pnat taip. nak tahu lebeh lanjut . jumpa aku , email dengan aku . nak email facebook?? baby_emo38@yahoo.com  .cari jaa nty bule jumpa
pupyyy all:).

                   <wanie>

Kecewa bila koe curang

naktahu kenape aku kecewa ? ny suma pasal lelaki yg aku syg lahh..

pada bulan puasa [2011] . dalam diam2 , aku tak sangka amer curang dengan aku.bile aku dapat tahu .ya Allah ...sampai haty koe amer.sampai haty koe buad aku macam ny . aku tak sangka koe buleh buad aku macam tuu.time tuu, aku dah agak dah yg amer ad pompan laen . tak sangke yee.aku sayang koe lebeh dari kawan aku amer.tapi ,why amer?! asal PERLU koe buad aku macam ny. tape , ad hari aku akan balas balek.. dengan aku koe jgn maen2 yee amer .aku nak koe rase macam mane koe rase [ DENDAM NY ] hahaha :)

pada mulanya , bile aku topup je, aku dapat masej kejap je. baru na manje2 seket .. hmm.:/
bilee aku dapat tahu amer ad pompan laen . aku cary sampai dapat.wahh , ahkhir jumpa juga ..pandai tak aku ?? hehehe...senang jaa .
mase tuu , aku geram sagat2 dkt pompan tuu,dye tak tahu kea yg amer ad awek ?? shitt!! 
argghh , koe tahu larhh , kalau dah geram , macam2 bule buad , kn3.:)

ape lagi,perang dunia ke1 dahh bermula ,aku add pompan tu dalam facebook..then aku maki hamun dye dalam facebook. time tuu , aku rasa nak jumpa dye then ,nak tumbuk2 dye . [taiko]nampak , HAHAHAHA**tuu jee aku pikir dalam kepale hotak aku ny * muhahahahaha.
dah aku geram sangat , aku block dye,tanak tengok muke koe cibaii.sorry to say aaa...

bulan 10: pompan tu kate dye pernah COUPLE dgn amer time raye /puasa. enthh aku ak tahu**
aku jumpe amer depan2 .aku bawak laptop aku jumpe amer , tunjuk masej dalam inbox facebook..dye bace , then dye kate tuu adek angkat jaa... angkat tak angkat , kang aku kutip   koe!!!
aku malas nak tengok muke dye then aku blah macam tuu jaa...kesian tak kesian ,sape sohh buang taikk dekat aku .grrr..=,='

2/12/2011 :aku bace pompan tuu pnye blog ,then aku bace yg PATAH SERIBU.. dye cerite dari mula dya kenal amer hingga akhir,baru aku tahu dye tipu aku.dy kate tuu adek angkat . kepale hotak koe!!!!*

yg aku saket haty tuu , dye kte dekat pompan tuu yg dy ngaku dy dah break dgn aku!!!! FUCK!!!*
sekali kantoi dengan pompan tuu, dye kte .[jgn mcg tou , nkjmpe gf jp gy] .. pompan tuu terkajut lahh , kate dah break.. hahahahaha***kesiann koe , kene tipu dengan JANTAN TAK GUNA.. kesiann aku tengok koe pompan. aku pun kene tipu jugak .:) sialll larhh lu mamat ..tape2, aku trus kn couple kte . koe tak nak lepas kn aku kn. oke .!!

hantar masej kate, awk cinte pertame sye larh , sye sayang awk larh,tak nak saket kn haty awk larhh ..WHAT THE FUCK !! amekk koe !aku save masej koe ....

pada 2/12/2011. lepas aku bace blog pompang tuu , aku teros call dye . then steal kn ..ouwhh .. tuu cerite yee .. koe pna couple dgn amer. never mind..aku tak nak gadoh dengan koe, sebab dahh BOSAN gdohh dengan koe .sekarang aku nak steal depan2 degan amer.. senang tumbuk .kan....??
oke , sekarang masalah pompan tuu dahh steal . amer jaa belom ..

oke larhh , penat taip.mou tydoo.. pupyy ..:)
tuu larhh dugaan seorang yg macam aku ny , sorry .banyak mencarot. hope paham yeee.:) daaaa~~~
                                 <wanie>